Man reikia išspręsti šią lygtį. IM1

J

jc2

Guest
Man reikia išspręsti lygtį skaičius. Man reikia gauti IM1 kaip kitų objektų, Prašome padėti man funkcija, kaip aš galiu išspręsti šią lygtį?, Kur galėčiau ją išspręsti? tai yra lygtis skaičius x = IM1 ir f = λ; simbolinių objektų lygtys: x kp WL VDD pr R1 veb1 r2a2 r2a1 veb2 r2b2 r2b1 VT-f vo Ar viena lygtis Padėkite man ačiū

Yra programinė įranga, pavadinta FEMLAB spręsti sudėtingus lygtis nors aš asmeniškai nežinau, kaip jį naudoti. Bet galite pabandyti, kad.

Labas jc2, grupavimas, gausite 3rd tvarka (kubinių) lygtį X. Tai gali būti išspręsta taikant standartinius metodus. Tai susiję Z

Ei, Can U aprašyti problemą aiškiai ... man atrodo IM1 jau VDD, VT ir tt funkcija ..

eda_freak: lygtis, aš parodžiau, kaip VT, vbe1, Im1, funkcija yra Im1 .......; bet aš nenoriu Im1 Im1 funkcija, aš noriu Im1 kaip kitų objektų, funkcija: VT, vbe1 vbe2, R1, r2a2, ir tt ...... bangash, Kaip aš galėčiau išspręsti šią lygtį MATLAB? ačiū

tu reiškia, kad norite kitų kintamųjų funkcijos IM1? Ir norėtumėte programą, kad galėtų padėti jums tai padaryti?? Jei taip, TI-89 skaičiuotuvas kai padorų simbolinį stuff (bet jūs naudojate kintamųjų t) ... Jei jūs tikrai beviltiška ir neturi kitų galimybių, galite praleisti pusvalandį rašyti visą lygtis namų lange naudojant "išspręsti" funkcija, kaip tai išspręsti (IC1 = (1 / 2) kN (W / L )...., Vt) Tokiu atveju ji būtų pabandyti išspręsti VT ... Aš padariau kai Crazy stuff TI89 ... amžinai man prireikė tiek įveskite jį ir išspjauti atsakyti .. nieko tai blogai, tačiau ji gali tiesiog dirbti. Priešingu atveju, MATLAB (daug geriau tinka darbui) ... turi tam tikrą simbolinę operacijas, įskaitant kažką panašaus išspręsti funkciją TI-89 ... Štai nuoroda: http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/toolbox/symbolic/ch14.html turiu studento versija MATLAB ir simbolinė stuff atrodo į darbą. prieš galite padaryti, bet spręsti turite pasakyti MATLAB, kad norite simbolinis kintamasis (eilėraščiai vektoriaus) forma .... saitą rodo keletas pavyzdžių Sėkmės ir tikiuosi, tai padeda.

doucadio ir bangash, aš bandžiau išspręsti šią lygtį su MATLAB (išspręsti), bet aš negalėjau, todėl prašome padėti man, pasakyti man, kaip išspręsti šią lygtį, jei norite ją išspręsti, aš norėčiau padėkoti jums ..... ............ ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back