man padėti sąsajos LCD su 8051 mikrokontrolerów

E

embebed

Guest
Ei, kas nors plz man padėti suprasti inicializacija kodas sąsajos LCD Aš naudoju "Keil" programinės įrangos ir aš darau programavimas C kalba, nors aš perskaičiau daug iniciacijos programų, parašytų į C, bet aš negaliu suprasti, kas yra tikslas kiekviena komanda mes siunčiame per inicijavimo ir kodėl mes siunčiame juos prašome padėti man suprasti šias komandas prašome

"Google" 8051 LCD ir rasti url [url = http://www.8051projects.net/lcd-interfacing/] LCD Susipažinkite sąsajos su mikrokontrolerio: 8051 mikrokontroleris Projektai AVR IPS Projektai Pamokos Ebooks Bibliotekos kodai [/url]

[Url = http://www.dnatechindia.com/index.php/Code-Library/8051_ASSEMBLY/LCD-Interfacing-To-8051-in-4bit-mode.html] DNR TECHNOLOGIJA - LCD Sąsajomis Norėdami 8051 m. 4bit režimu [ / url] yra dar viena.

Sveiki Turiu problema Proteus o interfacein LCD su AT89C51. Šiuo I'm pridedant grandinės schema ir mano programą. Prašome padėti man gauti per šį. . Dėkoju iš anksto

Prašome Prašome kas nors man padėti čia. Jo tikrai skubiai .>>>.... Prašome

Kuris yra LCD jūs naudojate? Ar galite nurodykite modelį?

Prašome Prašome kas nors man padėti čia. Jo tikrai skubiai .>>>.... Prašome
Niekas nesiruošia padėti jums, jei jūs aiškiai žinotų, kas norite

Aš naudoju LM032L LCD ekrane. Aš pridedamas mano konstrukcijos su šia įranga. Prašome pažvelgti kad taip pat. . .

Mano problema yra ta, kad kai aš imituoti mano dizaino naudojant programą aš parašiau, tai nerodo nieko, LCD ekrane. Net žymeklį mirksi, Aš noriu žinoti, ar jis yra kaltas su savo dizainą, ar mano programavimo, arba abiejų. Prašome padėti man šioje srityje.

Aš per savo kodą. Aš paaiškinti, kas tas komandas tai (kiek man žinoma, aš taip pat esu pradedantysis) MOV, # 38h Ši komanda sukurs LCD 8 bitų sąsaja režimas. Galbūt žinote, kad LCD gali būti susieti į 4 bitų ir 8 bitų mode.Also 2 eilutės bus naudojamas rodant duomenis. MOV, # 0EH Tai bus įjungti ekrano. Žymeklis taip pat įjungta žymeklio mirksėjimo išjungtas. MOV, # 01H Tai bus aiškus ekranas. MOV, # 06 H Tai prieaugio žymeklio padėties. MOV, # 80H Tai bus nustatyti DDRAM adresą 0000000. (Nuo adreso) MOV, # "B" ACALL DAT NOP ACALL DELAY MOV, # "aš" ACALL DAT NOP ACALL DELAY MOV, # "N" ACALL DAT NOP ACALL DELAY MOV, # "aš" ACALL DAT NOP ACALL DELAY Manau, kad tai bus rodoma "BINI" ekrane. Norėdami sužinoti LCD, tiesiog google ji komandas. Rasite jį.

Kaip per LCD lapo ... 1 žingsnis: Parašykite Pareigos nustatyti [0x38] į komandų registrą .. [8 bitų sąsaja, kelių linijos, 5x7 šriftą] STEP2: Duok 4 ms vėlavimo STEP3: Tas pats Žingsnis 1 STEP4: Duok 1ms atidėjimo STEP5: Tas pats Žingsnis 1 STEP6: Rašyti žymeklį / parodyti pamainą [0x1C] į komandų registrą pavėluotai .. . [Shift Visas į dešinę kalbomis] STEP7: Rašyti Rodyti ON / OFF kontrolės [0x0C] į komandų registrą su Delay ... [Nėra žymeklį ir Nr Blink] STEP8: Rašyti įsigaliojimas veiksena [0x06] į komandų registrą su Delay ... [Taškinis be poslinkio] STEP9: Rašyti Pagrindinis žymeklį [0x02] į komandų registrą su Delay ... [Pradžia žymeklį] STEP10: Rašyti Išvalyti kalbomis [0x01] į komandų registrą pavėluotai ... [Išvalyti Display] pirmiau minėtos visų dalykų prasmę [2x16] LCD inicializacija ... Visos detalės yra aiškiai pateikiama lape ...

I didn't get modeliavimas darbo dar. Bandžiau šį kodą taip pat. Bet ne man padėjo. Prašome, jei jų yra bet samouczków apie LCD modeliavimo proteus, let me know. Noriu skubi pagalba.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back