man padėti patikrinti mano spausdinami dipolio antena projekto naudojant HFSS!

H

hntko

Guest
Hi all,

Aš esu pradedantysis su HFSS.Aš savo verson 10.Dabar aš stengiuosi dizainas atspausdintas Dipolio antenos naudojant HFSS.Projektas buvo dizaino alreadly, bet atrodo, kad galbūt kai kurios problemos.Kaip matyti iš S-parametro rezultatų skaičius šiame projekte, antenos šiame projekte dirba gana skirtingus dažnių (maždaug 5GHz) nei aš tikimasi (maždaug 2,4 GHz).Štai keletas informacijos:
1.Pataisa: 50mm x 50 mm x 1,475 mm, medžiaga: Rogers AT / duroid 5880 (tm)
2.Dipolio:
Ilgis rankos: 22 mm
Ilgis visą Dipolio: 46 mm
Plotis: 3mm
Medžiaga: PKA
3.Excitation:
Port: Bangų uosto
Tipas: Naudojant SMA jungties, kuri buvo paimta iš šio forumo

Šis projektas yra pridedamas su šia žinute.Prašome patikrinti savo projektą ir parodyti man, jei yra problema.

Thank you so so much!

Le
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas

Neatitikimo Pilnutinė varža yra, patikrinkite VSWR sklypas, ne 2.5Ghz, gimęs gauti 10,22
kuris nėra teisingas, idealus vertė yra 1, vertybes tarp 1-2 priimtas.

linkėjimai
Avinash

Sveiki Avinash,

Labai tau ačiū.Taip, VSWR sklypas rodo, kad jo vertė 2.5GHz yra nepriimtinas.Bet 4,96 GHz VSWR sklypo sutinka su S-sklypas.VSWR yra lygi 1,10.Tai reiškia, kad antena veikia gerai 4.96GHz.
, but at around 2.5 GHz (or even lower).

Problema, kuri mano nuomone čia yra tai, kad su tokia spausdinta dipolio antena, teoriškai, jis turėtų gerai ne 4,96 GHz,
bet ne apie 2,5 GHz (ar net mažesnė).Vis dėlto, modeliavimo rezultatai nėra tikėtina, nes teorija.
= 46mm.

Tegul analizuoja struktūrą Dipolio: bendrą dipolio ilgis L = 2 l
= 46mm.Dėl spausdintos antena, ilgis shoud lygi 0.37λ [1] (vietoj 0.5λ kaip įprasta Dipolio sustabdytas ore) [2].Todėl, λ yra apie 124mm, tada f yra lygi 2,41 GHz.

Taigi, kas yra negerai su mano projektą, kad antena dirba 4,96 GHz, kuris yra gana toli, palyginti su teorinių dažnis 2,41 GHz?

Prašome padėti man patikrinti savo projektą!Esu labai dėkinga jums visiems!

Nuoširdžiausi linkėjimai

LeNuoroda:
[1]: Chi-Yuk Chiu "Kompaktiškas trijų uosto ortogonalnie polarizied MIMO antenos", IEEE antenos ir belaidžius dauginimo raidėmis, vol.6, 2007,
p. 619 - 622.
[2]: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=338183&highlight=length spausdinami Dipolio

Hi all,

Prašome padėti man patikrinti mano projektą.Tai labai svarbu man.

Esu labai dėkinga Jums visiems!

Le

hello hntko
Yra du klausimus į savo projektą, kuris gali sukelti šią keistą rezultatą.
1.iš suface iš Cables linija turėtų būti nustatyti PKA.Jis praleido savo dizainą.
2.radaiton boudary.reikalavimas bangos / 4.Paprasto, galite pasirinkti vienkartinės uosto.
Aš nusiųsti tris failus vėliau.
1.Mode į "dipole_lumpot" naudojant paprastą vienkartinės uosto be Cables linija rodo panašų rezultatą teorijos.
2.Model į "Dipolio" nustatyti šie du klausimai remiasi savo originaliu dizainu, bet rezultatas skiriasi nuo buvusios viena su papildomu Rezonansinis beveik 3Ghz.
3.Modelis dipole_modify buvo nustatyta, kad pamatyti skirtumą tarp minėtų two.I sutrumpinti šėrimu Cables linija, kuri, atrodo, turi įtakos rezultatas.Bet aš negaliu rasti pagrindinės priežasties iki šiol.Po 5 minučių:Trys bylos buvo minėta.Galite paleisti jas pamatyti išsamią informaciją.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Max rachel_zh,

Norėčiau pratęsti dėkojame Jums už pagalbą parodyta problemų iš mano projektą.Tai reiškia daug mane.

Kaip jums minėjau, manau, kad esminės problemos tikriausiai kilęs iš uosto.Nes, kai aš su savo pirmuoju atveju: dipole_lumport, rezultatai yra gana gera.

Iš tikrųjų, kaip aš į pirmą pranešimą, uosto naudojami pagal šį projektą buvo parsisiųsti iš šio forumo.Aš tikrai ją patikrinti prieš atliekant projekto.Čia yra nuorodą į uostą (žr. sma_model.rar): ftopic317366.html

Kiekvienas, kuris pasinaudojo SMA uosto spausdinami antena, prašau padėkite man patikrinti mano projektą, jei naudojant SMA jungtis yra gerai?

Labai ačiū visiems jums - mano draugai!

Le

Hi all,

Po kurio laiko patikrinti, ir tikrinimo savo projektą, manau, kad problema perhap ateina ne iš SMA jungtis, tačiau iš Balun dalis.

Žmonės, kurie buvo padaryti kai kurie projektai, susiję su projektavimo Balun,
nurodykite, prašau, man pataria šiam.

Labai tau ačiū!

Le

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back