Maksimali atmintis paskirstymo dinaminės atminties & Heap?

A

agg_mayur

Guest
Hi All, Aš noriu žinoti, kad kas būtų maksimalus dydis paskirstymo dinaminės atminties, jei aš naudoju bet mikrovaldikliu pvz. dsPIC33XXXXXXXXXX? Be to, aš noriu žinoti, kad, kiek galiu skirti krūvą dydis?

Įterptųjų programinė įranga paprastai ji nėra naudojama dinamiška alocation atminties. Biblioteka funkcijos nepalaikomos, pavyzdžiui, malloc, turite parašyti jiems už save.

Ar galite parengti savo atsakymą, aš ne gauti savo tašką.

RAM atminties paprastai yra labai maža (image) panašioje į kompiuterius (Gbyte). Vartotojai imtis globos kiekvieno ištekliai labai atidžiai ne veltui. Kompiliatorius's įterptosios programinės įrangos kurti tokiu būdu optimizuoti kodą ir greitis. Prijungimo prie aparatūros labai potvynių ir atoslūgių bei vartotojas žino exacly kur įsikūrusi jo kintamieji. Atmintis yra organizuoti pagal Linker į skyrių: - kodas skyriai pvz. . Tekstą - avinas skyriuose, pvz. . Sda tokias koncepcijas, kaip virtualus vairuotojai nėra taikoma šioje kartu. Vienintelė išimtis, kad matau tai programinė įranga, Java-pagrįsti, mobiliųjų telefonų, tačiau tai jau yra aukšto lygio programinės įrangos. Kaip matau, tik standartinis įterptųjų programinė įranga yra ANSI C.

Tiesą sakant, aš perskaičiau, kad mes turėtume ignoruoti dinaminės atminties paskirstymo, kai mes rašome mikrokontrolerių programinės įrangos .. Ar tai tiesa? Ir kaip mes galime apibrėžti krūvos dydžio ir kodėl mes turime apibrėžti krūvos dydžio. Dėl pvz. Turiu 30K RAM, tada kiek dydžio galiu skirti krūvos ir kodėl?

Taip, turėtumėte ignoruoti dinaminės atminties paskirstymas. Pateikite daugiau informacijos, kur jūs turite nustatyti krūvos dydžio, kokiame kontekste: compiller, integriniai mikrovaldiklių ir nuoroda failo.

Kai aš esu sudarymas mano MPLAB (mikroschema's) kodas neapibrėžiant krūvos dydžio tai suteikia man klaidos / Linker klaida, turiu apibrėžti aplink 500bytes už krūvą. Ar jums taip pat pasakyti, kokie yra privalumai ir trūkumai naudojant malloc () funkcija (paskirstymo dinaminės atminties) į mikrokontrolerio?

Kai aš rinkti mano MPLAB (mikroschema's) kodas neapibrėžiant krūvos dydžio tai suteikia man klaidos / Linker klaida, turiu apibrėžti aplink 500bytes už krūvą. Ar jums taip pat pasakyti, kokie yra privalumai ir trūkumai naudojant malloc () funkcija (paskirstymo dinaminės atminties) į mikrokontrolerių?
Tai neturėtų suteikti bet kokias klaidas ar Linker ir jūs neturite nustatyti bet krūvos atminties. Ji nėra skirta įterptųjų programinės įrangos. Aš niekada nesinaudojo krūvos atminties įterptųjų. Ar galite expaint kodėl jums reikia nustatyti krūvos atminties? Jūs galite palikti jį, išmokti naudotis statinis RAM, ne tiek daug kintamasis projektą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back