Maitinimo vertinimas

A

Arikas

Guest
Hi folks,

Turiu klausimų dėl galios įvertinimas pora ...

1.Ar yra kokių nors ypatingų aplinkybių, kad man reikia atsižvelgti į tai, kai daro galios įvertinimas dizainas yra atminties blokus?

2.Kaip veikia Power Kompiliatorius įrankis kovoti su atminties blokus per galia įvertinti dizainą?Ar ji priima juos atsižvelgti šiaip?

Bet atsakymai yra labai vertinami
Thx iš anksto

hmmmm ...Matau vis dar nėra atsakymų!Ar ši problema tikrai sunku viena?

Ok, I'll try performuluoti savo klausimą ...

Aš paprastai dizainas su atminties blokus IT (1Port SRAM).Ir aš bandau apibūdinti šio projekto galios naudojant Power Kompiliatorius.Faktiškai galiu naudoti bendrąsias energijos srauto skaičiavimo aprašyta Power Kompiliatorius vartotojo vadove, ir gauti galios pranešimą mano dizainas.Maitinimo ataskaitoje pateikiami tiek statinis ir dinaminis galios numeriai visų projektavimo hierarchija.Dabar ką aš norėčiau žinoti ...Ar tai galios skaičiai apima atminties galia taip pat?Ar man reikia atimti atminties galios vertė nuo numeriu, nurodytu maitinimo ataskaita?

ieškoti atsakymų ...

Kiek aš žinau, ko reikia. ALF modeliai generuoja atminties kompiliatorių daryti galios įvertinimas, įskaitant atminties ..turėti ir naudoti juos?nėra UR hierrachical ataskaita rodo galios atminties išvardyti?

thx už atsakymą whizkid

Turiu nenaudojama jokių. ALF modeliai!!Ką aš jiems reikia?
hierarchinių ataskaita nerodo atminties galia, nes atmintis yra juoda dėžė DC / Power Kompiliatorius.Atminties buvo įtraukta į sintezės procesai, tai. Lib modelis.Ir atminties. Lib modelis yra informacija apie atmintį galia (vidaus elektros, nuotėkio galia).Taigi, manau, Galia Kompiliatorius gali imtis šios informacijos apie atminties galia nuo. Lib modelį ir į jį per calcualtion dizaino blokas, kuris yra atmintyje.Am I right?

Atsiprašome. ALF yra naudojama seka elektros įrankis ..gali būti. lib yra pakankamai galios kompiliatorių ..Did u patikrinti galia kompiliatorių vadovą apie tai?Bet man įdomu, kaip dinamišką galią galima apskaičiuoti su. lib failo ....

Atlikite UR dabartinės idėja ..ty naudojant. lib elektra kompiliatorių ir mums taip pat žinau, kas nutiko ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

nuo atminties bitlines gali būti maža signalo, todėl jūs turite paleisti prieskonių modeliavimo sužinoti dinaminis ir statinis elektros energijos.Taip pat dėl savo didelės apimties, jūs negalite naudoti originalus schema, turite sukurti savo schema, siekiant sumažinti atminties ląsteles naudoti modeliavimo numerį.

Bet jei atmintis pastatytas atminties kompiliatorių, tai aš manau, kad jūs galbūt rasite galia numeris nuo įrankio.

2 whizkid:

Sprawdziliśmy Power Kompiliatorius vadovą ir nerado jokios konkrečios informacijos apie galios įvertinimas dizaino atminties blokų.Kas rūpesčius. Lib modelių Žinoma, jie apima duomenis apie atminties's nuotėkis ir vidaus energijos.Tačiau jie negali būti naudojamas impulsinis maitinimo įvertinimas.Realiai esu linkęs manyti, kad valdžia Kompiliatorius sąskaitų atminties galia (statinius ir dinaminius) projektuojant galia vertinimas, nors man nepavyko rasti nieko apie jį Maitinimo Kompiliatorius vadovą.Taigi tai yra tik spėlioti ir aš vis dar reikia šiek tiek patikimas šaltinis bus tikrai apie tai.

2 bg21359:

Atminties yra generuojami su atminties kompiliatorių ir apie atminties galią informacija yra pateikta atmintis yra duomenų lape.Bet mano problema yra ta, kad aš noriu žinoti, kaip įvertinti projekto galią yra atminties naudojant Power Kompiliatorius.Jei dizainas nėra prisiminimų aš galiu lengvai jį vertinate galią naudojantis Power kompiliatorių srautas pateikta instrukcija.Bet aš nesu įsitikinęs, kad šis srautas galioja galios įvertinimas dizaino atminties blokų.Taigi, ką aš iš tikrųjų reikia, ko gero kažkas jau turintys patirties su Power kompiliatorių ir sugebėti paaiškinti man informacijos apie šią problemą.

Ačiū už atsakymus!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back