Maitinimo transformatoriaus įtampos

M

mhamini

Guest
Man reikia pakeisti galios transformatorius ir senas (1940) VINTAGE TUBE radijas.Schema nepateikiama / C išėjimo įtampos transformatoriaus, tačiau ji nurodo, kad nuolatinės įtampos po filtravimo 240 VDC ir viso šiuo metu yra parengti 80.1ma.Trasa taip pat naudoja lauko ritė (1060 omų) už filtravimą, dėl kurio susidaro 85 VDC lašas.Ar teisingai transformatoriaus išėjimo įtampa 325 V?visiškai banga ištaisyti 325-0-325 ty?

Tiesą sakant, tai yra neteisinga.
Jūs turite prisiminti, kad lygintuvas veikia kaip didžiausias detektorius, kad ji bus pirkimo SINEWAVE kad lygu išėjimo srovės įtampa didžiausia.
Kadangi DC išėjimas yra 240V, darant prielaidą, kad ten yra 10% ripple (Jūs turite įvesti filtravimo CAP vertę, todėl mes galime tiksliai apskaičiuoti), o tikrasis vynai sinusinės bangos, turėtų būti 240 * 1,05 = 252V.Pridėti į diodas lašas (kas diodai tai naudoju?) Ir tarkime, kad rezultatai 255V.Tada reikia transformatoriaus galia:
255 / √ 2 = 180VAC.Tai svertinio kvadratinio vidurkio vertės, vienas galėtumėte įvertinti savo metras.

Taigi turėtų būti 180-0-180 (su apkrova).

Visi pirmiau turi būti žiūrima kaip gidas.

Kas VVV sakė, yra teisinga tol, kol filtras grandinės nėra serijos droselis (indukcinės / ritė).Jei turite serijos droselis (kaip Jūs nurodote), filtras bus vidutiniškai ištaisyti banga, o ne piko detektoriumi.

Jei ši byla Vdc yra maždaug 2 √ 2 Vrms / PI arba 0,9 Vrms

Nesu tikras, ar tai, ką jūs turėtumėte naudoti.I'm apjucis filtras ritė, turintis tokį didelį atsparumą (galite įsitikinti, kad ne 1060uH?).

Hope that helps.

I don't mean pradėti argumentas čia, bet paprastai tie radijo naudojami Π filtrą.Taigi, dangtelį iškart po diodų neturi dirbti piko lygintuvas.
Tipiška vertę, kad pirmąjį BŽŪP apie 100ľF, kurios rezultatas turėtų būti maždaug 10% ripple aš nenurodyti.

Tada induktyvumą ir dangtelį po to filtruoti Ripple esančių pirmąjį BŽŪP.
85VDC kritimo indukcinių tai jis DC varža 1060Ω apie.

VVV,

Nr nusikaltimą imtasi.Nėra abejonių, kad kas skaitote šį forumą, žino, kad jūs turite labai gera informacija prisidėti.Aš ne bando pakenkti savo pareigas arba pradėti argumentas.

Mes kalbame apie du skirtingus atvejus.Aš nesu susipažinęs su maitinimu senų radijo, bet aš žinau, kad skirtingi elektros energijos tiekimas yra įvairių tipų filtravimo grandines ir buvo tik nurodo, kad atsakymas priklauso nuo filtro tipo.

Aš nežinau, ką žmonės galvoja apie mano žinutes, tačiau tikiuosi, kad jie šiek tiek vertinga.Prisipažinsiu, aš nežinau visko.Galbūt aš ne verslo parašėte atsakymą čia.Bet aš vis dar svarstymu su palūkanomis ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back