Maitinimo konvertavimo problema

M

Munib

Guest
Turiu 9V anglies-cinko baterijos ir ICS mano grandinė veikia dviem lygiais vaoltage

RF moduliai darbą 2.7V to 3.3V
mikrovaldiklį darbai 5V

Noriu IC kurį aš galiu duoti šios 9V įvesties ir gauti savo norimą iš įdėti mano mikroschemos.

Aš ieškojau neto bet supainiotas Terminų Linijinis reguliatorius, LDO, DC-DC keitiklių ir daug daugiau

Ar kas nors gali padėti man pasirinkti šią IC?

jei vienas IC gali daryti tiek jos konversijos gera, bet jei nėra 2 atskiros mikroschemos taip pat galima naudoti, bet nei ji yra 1 arba 2 IC mikroschemos bendra išlaidų suma šio perskaičiavimo, turėtų būti ne daugiau kaip 6 $.

Man bus įsigyti šių lustų iš www.Digikey.com todėl, jei įmanoma PLZ patvirtinti, kad jūs IC rodo prieinama su platintoju (jie turi labai gerą interneto duomenų bazės)

Linijinis stabilizatorius veiks jūsų sistemos.Žemas iškristų leis baterija turi būti naudojama ilgiau.Linijinis reguliatoriai nėra labai veiksminga.Perjungimo reguliatoriai yra efektyvesnis, bet kainuos daugiau ir priimti daugiau įgūdžių projektavimo ir bandymų.

Jei naudojate Linijinis stabilizatorius.Jūs galite naudoti 7805 (nustatomas 5 V reguliatorių).Yra daug variantų, tiesiog pasirinkti vieną pagal dabartinę jums reikia.Jei jis yra pakankamai mažas, kad galite naudoti 78L05.
Dėl kitų įtampų vienas pasirinkimas yra LM317 (reguliuojamas nuo 1,2 volto ir daugiau).
Jas galima rasti visur, įskaitant digikey.

Arba jūs galite naudoti Low Dropout vienetų.Ta pati koncepcija, bet jie reikalauja mažiau įėjimo įtampa tiekti išėjimo įtampa.
K

Ar galite nurodyti, kiek yra ten skirtumas energijos sunaudojimas normalus reguliatorius ir LDO

Energijos taupymo labai svarbu man, kaip jiems naudojant jį Wireless Application bet noriu žinoti, kiek yra energijos suvartojimo skirtumas

Kaip normalus reguliatorius kainuoja apie $ ,7 o LDO kainuoja apie 2,7 $

Norėčiau pasiūlyti, kad jums reikia naudoti LDO reguliavimo kaip tai, ką jūsų prašymą (bevielio) reikia.

LM317 (reguliuojamas REG) ir 78L05 (fiksuota 5V reg) yra pigus ir lengva naudoti, tačiau jie yra tiesinė regs, kad suvartojama daugiau energijos, palyginti su LDO / ISR (Mikroschemos).

Munib rašė:

Ar galite nurodyti, kiek yra ten skirtumas energijos sunaudojimas normalus reguliatorius ir LDOEnergijos taupymo labai svarbu man, kaip jiems naudojant jį Wireless Application bet noriu žinoti, kiek yra energijos suvartojimo skirtumasKaip normalus reguliatorius kainuoja apie $ ,7 o LDO kainuoja apie 2,7 $

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back