Maitinimo grandinės įžeminimo

C

cyberblak

Guest
Labas,

Mes sukūrėme SCR tvarkyklės kintamo greičio kintamosios srovės variklio (split-etapas AC ventiliatoriaus varikliai).Ši lenta yra keletas kontrolės ir todėl naudoja 24V maitinimo.Žemės šios tiekimas yra susijęs su žemės plokštumos kontrolės schemą.

Mano klausimas yra toks: reikėtų susieti šį žemės į Žemę dirigentas kabelio kad atneša 120V/240V į laivą, turėtų palikti tiekimo plūduriuojančius atsižvelgiant į Žemę, reikėtų pridėti jį kondensatorių, arba kokiu nors kitu būdu ?

Kas yra gera praktika, tokiu atveju?

Ačiū,

cyberblak

Mano nuomonė šiuo klausimu galima apibendrinti taip: citata:Citata:

Įžeminti3 fazės, 480V prašymų, didelių keitikliai, pavaros, ir varikliai gali nustatyti reikšmingų iškraipymų ir trukdžių dėl elektros linijos.
Naudojant vieną bendrą įžeminimo sistemą ir bus nustatyti nepageidaujamų problemų.
Priklausomai nuo taikymo sistemos integratorius pasirinkti vieną žemę, kad ryšių visus AC ir DC įtampa kartu, arba atskirai pagrindo AC ir DC įtampą.
Kuriant bendrą žemės, inžinieriai paprastai prijungti gaunamus AC įtampos žemės neigiamą etape DC įtampos (žr. GND pav. 2, 33 psl).Žinoma, bendru pagrindu kompromisas izoliacija tarp AC ir reguliuojamas ir DC galiausiai paneigia reikalavimas yra Skyriklç transformatorius.
Kadangi elektros energijos tiekimo, kuris naudoja transformatorių izoliacijos pasiekia vieną (ir net dvigubai) atskirai, bendrosios žemės požiūris patenka į tolesnį klausimą.Naudodamiesi teise grandinės išdėstymas ir komponentai, funkcijos Rizikoje įrodymas jungtys, sistemos dizaineriai gali sukurti izoliacinės sienų tarp skirtingų įtampos.
Šios ribos išlaikyti vientisumą maitinimo ir visi įrenginiai prijungti prie jos nuolatinės srovės įtampą.
Trumpai tariant, galima sukurti saugią sistemą su tiesa izoliacija tarp AC ir DC ir du atskiri įžeminimo sistemos.Visos DC maitinimo pasiūlymas pliuso ( ) arba minuso (-) išvesties jungtis, kuri yra gerai izoliuota nuo kintamos srovės įėjimo.
Su DC grandinės, bendrą plius ar minus ryšio galima naudojant Rizikoje įrodymų, DIN bėgiais terminalo blokų, kurie leidžia įtampos izoliuoti nuo DIN bėgiais pati.
Išlaikant įvairių įtampų fiziškai ir vizualiai atskirti, ir poreikį išlaikyti bendrą žemės nebėra svarbu.
Fizinį atstumą tarp įvairių įtampų paneigia galimybę sukurti pavojingą situaciją, nebent tai tyčinis.
Kadangi 24VDC paprastai energijos analogas 4mA iki 20mA kilpomis arba 24VDC relės, kontaktoriai ir artumo jutikliai, svarbu įsitikinti, kad visos metalinės žarnos ir skydus yra susijusi su žeme (nebent nurodyta kitaip). Tačiau, AC žemės neturi būdu negali būti prijungtas prie arba teigiamą ar neigiamą ryšį su 24VDC maitinimo.

Gerai ...Ar galėtumėte tiksliai ką skambinti AC žemę?Mūsų AC sąnaudas sudaro trys laidininkai: linijos (paprastai juodas), neutralus (paprastai baltos spalvos) ir žemės (žalios arba ant pliko laido).Žinoma, aš negaliu prisijungti neutralaus į DC-terminalas, jei tai, ką reiškia, bet man reikia prijungti DC (arba žemės paviršiaus atskaitos mano grandinės, jei norite) ir žemės laido, kad pats yra prijungtas į kamerą?

Ačiū,

cyberblak

Pagal AC žemės I mean žemės viela (geltona / žalia arba žalia).
I
wouldn't prisijungti žemėje 0Vdc.Pažvelkite į piešinį toliau ..
Elektronika nėra nuorodos į atvejį / žemė.
Kai kuriais atvejais, ypač garso
ir vaizdo įrangą, jūs galite ieškoti 1MΩ - 4.7MΩ rezistorius prijungtas tarp 0Vdc ir važiuoklės ..
Linkėjimai,
IanP
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back