Maitinimas grandinės projektavimo

• Thread starter MOHAMMED YOUNUS M
  • Start date
M

MOHAMMED YOUNUS M

Guest
Įvesties specifikacijos yra 230V, 50Hz man reikia išėjimo 5V pagal 1a dabartinės [color = "Sidabrinė"] [size = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 09:51 -------- - Ankstesnė žinutė buvo 09:49 ---------- [/size] [/color] turiu normalų maitinimą

Gerbiami MOHAMMED Hi Šiek tiek daugiau paaiškinimą reikia. norėtumėte dizainas su transformatoriumi arba be jo? (Geležies branduolys?) Arba galbūt izoliacija nėra svarbu? arba tikėtina, kad jums nereikia sistemų linijų? gal SMPS? jei izoliacija yra svarbi, manau, paprastas parskristi konverteris gali jums padėti. Bet tu negali pasakyti, kas tiksliai yra jūsų problema?! Best Wishes Goldsmith

Gerbiamasis Pone, aš rasiu, kad daugelis iš grandinių, bet man reikia veiksmų siekiant išspręsti n rasite apkrovos standartinės įtampos vertę, apkrovos srovė ir vertė smoothinig kondensatorius [color = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ----- ----- Pranešimas Parašytas 11:26 ---------- Ankstesnė žinutė buvo ne 11:21 ---------- [/size] [/color] Gerbiamieji, aš naudoju komponento taip transformatorius, 9V, 1 a.bridge Rectifier, švelninamasis kondensatorius ir rezistorius apriboti Pone, man reikia žingsnis po žingsnio tirpalo, kad aš galiu rankiniu būdu kurti 5V maitinimą [color = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 11:31 ---------- Ankstesnis pranešimas 11:26 ---------- [/size] [ / color] Gerbiamasis Pone, aš naudojant komponentą taip transformatorius, 9V, 1 a.bridge Rectifier, švelninamasis kondensatorius ir rezistorius apriboti Pone, man reikia žingsnis po žingsnio tirpalo, kad aš galiu rankiniu būdu kurti 5V maitinimą. Įėjimo yra 220v

tai pastovi apkrova? Aš esu darant prielaidą, kad yra, kodėl jūs sakote, 1A? R = V / 1 iš 5ohms todėl varža? , jeigu efektyvumas yra ne problema, Naudokite žemyn transformatorius žingsnį, pereiti per visą tiltas lygintuvas, visoje lygintuvo išėjimo filtro kondensatorius ir jūs galite naudoti įtampos dalikliu arba Linear Voltage Regulator 5 voltų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back