Maitinimas filtravimas

S

seyyah

Guest
Turiu grandinę, kuri gamina šiek tiek signalų. Aš tos grandinės aprūpinimą šėrimui. Bet kai variklis ar panašus dalykas prasideda arba iš tiekimo ir signalų veikia blogai. Bandžiau suprasti, kaip perjungimo grandinė su įvairių rūšių, linijiniai ir tt Aš taip pat bandė filtruoti tiekimo ar signalų, bet aš negalėjau sėkmė iki šiol, ir aš visada susiduria su panašiomis problemomis. Iš išorinių šaltinių ir (arba) apkrovų poveikis parodyta paveikslėlyje. Kaip aš galiu pašalinti šią problemą?

Kas gali būti paveikti linijos varža? Ar tai plokštės dizainas? jei taip gal jo pic. Triukšmas atrodo sunkus. oddbudman

Ar galite rašyti savo grandinės schema, ypač energijos tiekimo skyriuje? Iki Powermos

Aš negaliu visą schema, nes jos ant popieriaus dabar. Aš supratau, tai ne dėl dabar PCB valdybos, nes grandinė nėra baigta ir aš bando tik nedidelę dalį. Srovės sudaro 2 komparatoriai, Digital IC (74HC tipas) ir analoginis jungiklis IC. Aš bandžiau išlaikyti laidai trumpas ir kiekvienas SSD turi savo 100nF. Komparatorius taip pat turi 10uF arba daugiau prijungtas prie jos tiekimo smeigtukai, nes jis netinkamai veikia kitaip. Aš taip pat bandė pridėti šiek hyteresis, ir šiek tiek rc įveskite filtravimo jei tik taikoma. 24v įvesties Varistor atrodo padėti išvengti kai triukšmą. Įėjimas yra 220VAC į 24VDC tada 24VDC į 5Vdc. Kai triukšmas gaminti įvykis taip pat paveikta, to 5V grandinės poilsio, todėl pagrindinė problema yra išlaikyti 5V linijos švarus, kurį aš negalėjo įvykdyti iki šiol.

SMPS EMI filtrų (specialus bobins), naudoja įėjimo išvengti aukštą perjungimų dažnį išeiti. ji gali padėti jums išvengti savo grandinę vyksta signalus.

Leiskite man žinoti, variklis, maitinamas iš savo maitinimo skyriuje arba yra visiškai išorinis Jūsų grandinės? Jei variklis maitinamas iš išorės į savo maitinimo šaltinio, kuris yra skyriuje Manau, kad tai laidumo tipas trukdžių dėl sunkiųjų pobūdžio triukšmo, šioje situacijoje jūs padaryti elektros tinklo filtravimo. Bet kokiu atveju, tarp 24 V įtampai ir jūsų vietinio tiekimo sąnaudų galite naudoti bendrą režimą,, užspringti kaip, kad aš pridedamas modelių. Iki Powermos

Variklis neturi nieko su savo grandinę, tai išorinis. Tik jie yra tos pačios kintamosios srovės linijos. Taip pat aš negalėsite pasiekti kintamosios srovės tinklo. Yra maitinimo tarp jo ir mano grandinė. Galiu tik pasiekti 24Vdc. Taigi, ką mes darome, gali būti tik mano grandinės.

[Quote = seyyah] variklis neturi nieko su savo grandinę, tai išorinis. Tik jie yra tos pačios kintamosios srovės linijos. Taip pat aš negalėsite pasiekti kintamosios srovės tinklo. Yra maitinimo tarp jo ir mano grandinė. Galiu tik pasiekti 24Vdc. Taigi, ką mes darome gali būti tik mano grandine. [/Quote] Na, kaip pirmąjį požiūrį, aš pabandysiu naudoti bendrą režimą, užspringti išvardytų aukščiau. Iki Powermos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back