Magma - bibliotekos paruošimas

N

ninadbkothari

Guest
Aš dirbu su LEF ir Lib tiekiamas pardavėjas 0.18 um bibliotekų. Aš jau bando daryti bibliotekos paruošimas (ugnikalnis) šią biblioteką, bet turi tam tikrų problemų: 1) tiekėjas pateikė TYP atveju geriausiu atveju ir blogiausio atvejo Lib. Bet Magma palaiko tik geriausias ir blogiausias atvejais lib paruošimo. Kodėl ir Kaip galėčiau įtraukti savo tipiškas biblioteka ir sintezei. 2) tiekėjas turi mus LEF failai 4 sluoksniu, 5 sluoksnis ir 6 sluoksnis metalo procesus ir atskirą LEF standartinių ląstelių. Ar man reikia sukurti atskirą biblioteką kiekvieno skirtingo metalo procesas arba galite įtraukti visus failus į vieną? Dėka Ninad

Hi Ninad, Dėl bibliotekos paruošimas magma, 1. turite naudoti geriausiu atveju ir blogiausio atvejo. lib vien TYP atveju lib biblioteka paruošimo nereikia. 2. LEF failus, ir turi, kad nuspręsti, kuris LEF failas yra reikalaujama bibliotekos paruošimas, Tai priklauso Dizainas dydis ir maršruto perkrovos suteikta butai, (pavyzdžiui: jei UR dizainas gali ne būti baigtas 5 sluoksnis metalo procesą, tada ir 6 sluoksnis metalo procesas) U gali turėti tik vienas procesas LEF failą vieną biblioteką, aš rekomenduoju jums eiti Aukštojo metalo procesą parengti biblioteką vulkanas, tada, priklausomai nuo ur dizaino sudėtingumo u gali nuspręsti skaičius Metalo sluoksnis naudojamas UR dizainas.

Tiesiog pridėti, ką au_sun jau atsakė, jūs perskaitėte, Tipiškas pavyzdys, kai jūs neturite geriausias / blogiausias atvejis. Jei visos trys, tada skaityti, blogiausia / geriausia yra geriau.

Ir galite naudoti "jėga modelis maršruto sluoksnį", nuspręsti, ką sluoksnis naudoti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back