Mažo-šalmas ekranas (HUD tipo) sprendimus?

B

bogdanm

Guest
Sveiki visi, aš įdomu, jei kas nors ten žino apie paprastas sprendimas, rodyti paprastą informaciją apie šalmą ekrane. Aš tikrai nenoriu būti priverstas parduoti vandens mellons likusį mano gyvenimą, siekiant sumokėti už jį, todėl jis turi turėti prieinamą kainą. Man nereikia didelės rezoliucijos, tikrai paprastas 5 skaitmenų 7 segmentų ekranas tikriausiai pakankamai, tačiau ji turi būti ant šalmo (idealiai skaidrus, bet ne griežtas reikalavimas, tačiau kiek įmanoma šalmo ekraną paviršius turi būti matomi) ir jis turi būti matomas dienos šviesoje. Akiniai pora, jei reikia, gali būti perkelti ekrano vietą. Kas nors žino apie gana pigus būdas (maks 200USD) tai padaryti?

Kur galiu rasti tokį rodyti vidutiniškomis kainomis?

Hi bogdanm, aš manau, kad tai nebus paprasta realizuoti tokį ekraną, arba rasti jį už nedidelę kainą. HUD ir šalmas demonstravimo įranga, naudojama aeronautikos remiantis simbolika, prognozuojama begalinis colimated objektyvas. Šis optinis dalis yra specialiai sukurta siekiant atsižvelgti į padėtį ekrano šaltinio ir akies padėties. Taigi piloto akių nėra pakeisti dėmesys matyti rodomą informaciją. Aš nežinau, jei toks optinio prietaiso dalis yra prieinama visuomenei. Manau, kad jei tai buvo pigus, mūsų automobiliuose bus įrengti .... Sėkmės:)

Ne teisingą atsakymą į savo klausimą, bet vėsioje žaislų tą patį, kad migt pateikti keletą idėjų. Vandenyno Pasaulyje Integruotas Diver Rodyti kaukė Technologijos http://www.oceanicww.com/Product.cfm?PL=comp&SL=hud , tačiau reikia žinoti, žmonės migt rasti jums keista, jei jūsų vandens naudojant ją ... dėl mane

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back