lygis keičiasi

M

mickelsen

Guest
Noriu skaityti skaitmeninius duomenis iš skaitmeninių apkaba.Slankmatis veikia su 1.55V baterija tai skaitmeninių duomenų svyravimai tarp apytiksl.0V ir 1.55V.Norint perskaityti duomenis iš IPS mikro duomenys turi būti ne standartų lygį, ty 0V-5V.Kai duomenys yra standartinis lygis aš žinau, kaip elgtis, tačiau aš nežinau, kaip sukurti schema daryti lygis keičiasi.Can anyone help me?
Ačiū,
Pažymėti

paprastas lyginamuoju koreguoti savo riba yra 1,55 / 2 (ar bet kurios kitos InBetween vertę) ir suplly 0,5 V

Sutinku paprasta compartor padarys darbą gražiai.Iš tikrųjų, jei vynai yra onbaord lyginamuoju dont reikia papildomų IC.

Į sveikatą
Slayer

Gerai, gerai.I'm skaitmeninio kind of guy, ne analogas.Ar į PIC lyginamuoju įtampos lyginamuoju, o ne dabartinė lyginamojo (bent jau aš žinau pakankamai užduoti klausimą)?Kaip gauti ,75 prieš nuoroda į vieną pusę lyginamuoju?Be to, nėra jokių signalų natūra kondicionavimas man reikia daryti, kad signalas iš apkaba?
Thanks again.
Pažymėti

Labas,
AFAIK IPS yra įtampa lyginamuoju.Norint gauti ≈ ,75 V paprastą varžą Įtampos daliklis gali būti naudojami - jei Slankmatis tiekimo yra naudojama.Priešingu atveju, skirtą įtampos nuoroda arba Šotki diodas ir kai įtampa dalijant gali padaryti apgauti.Šis Žinoma nėra išeiga 100% 0.75V, bet kaip jūs tik norite aptikti krašto bet įtampa kažkur tarp 2 kraštutinumų padarys tik baudą.

Į sveikatą
Slayer

Suprantu, kad dabar aš norėčiau turėti dviejų išorinių palyginamųjų nes jutiklis yra duomenų eilutės ir CLOCK, kad abu turėtų būti nukreipti į TTL lygius.Jis naudoja SPI tipo protokolą, kad aš jų reikia tiek TTL lygiai tiek, kad duomenys gali būti perkeliami į PIC's SPI sąsaja pagal laikrodžio.Manau nebus galima naudoti PIC vidaus lyginamuoju.

Bet renkantis išorės palyginamuosius ir kaip viela juos su bet kokia papildoma komponentus reikės dar kartą būtų labai dėkingi padėti.

Pažymėti

Hi Mark,
Viskas priklauso nuo to, ar galite naudoti elektros tiekimo apkaba, ar ne, nes tai diktuoja iš išorės grandyno topologijos.

Į sveikatą
Slayer

Jutiklis naudoja labai maža akumuliatoriaus.Norėčiau pabandyti išvengti, naudojant baterijos energiją skaičiuoti ir poilsio schema, jei apskritai įmanoma.

Hi Mark,
Ši grandinė gamina šalia TTL lygį, tačiau tai neturėtų būti kaip nors aukščiau 3.5V į 5V sistemos problema yra laikoma logika 1.

Greitai patikrinti jį kai breadbord ir atrodo, kad į darbą Gerai, aš ne tą patį Opamp nors ir naudojami kai kurie Good Ol 'LM324s.Jie suteikė meilužio išėjimo įtampa, bet PIC picked it up OK.

Į sveikatą
Slayer
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Kad atrodo puikiai!Galiu tada dubliuoti grandinė generuoti laikrodžio signalas.Labai tau ačiū.Vienas klausimas.Jūsų supratimą ir rezistorių yra šiek tiek kitoks, nei aš esu pripratęs.Ar 7k5 kaip 7.5k patį?

Thanks again.
Pažymėti

Taip iš tiesų 7k5 tai tas pats, kaip 7.5k.Tai tiesiog priklauso nuo to, jei jūs naudojate JAV ar ES ar PEE stilius.

Džiaugiamės, kad galėčiau padėti.

Į sveikatą
Slayer

mickelsen rašė:

Jutiklis naudoja labai maža akumuliatoriaus.
Norėčiau pabandyti išvengti, naudojant baterijos energiją skaičiuoti ir poilsio schema, jei apskritai įmanoma.

Galite norėtumėte pabandyti
Įtampos lygį perkelti naudojant NPN tranzistorius
arba OPTOCOUPLER prietaisas.
Sąsajos grandinė susideda iš keleto komponentų.
Jie gali veikti pereiti įtampos lygį,
ir veikia kaip įtampos keitiklis
(įtampos lygį konvertavimo funkcija).

Rezistorių apriboti srovės turi būti parinktos,
priklausomai nuo įtampos įėjimo ir išėjimo.
Jis kelią tranzistorius nebūtų sunaikinti.

Nuorodos:
http://www.siongboon.com/projects/2006-06-19_switch/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back