LVS su gavybos informacija apie keletą vartų tranzistorių išdėstymas

K

khorlipmin

Guest
Esu naudojant AMS Hit-KIT, aš nesu tikras, ar šią problemą dizaino rinkinys konkrečių. Aš apibrėžė keletą vartų tranzistoriai schematiškai ir išdėstymo (juostelės). todėl, jei jums stebėti netlist, 4 vartų NMOS m = 4,0, susijusių su juo. Tačiau man nepavyko išgauti šią informaciją per išdėstymą. Ji visada išskiriamas į keturias tranzistorių visi m = 1,0, todėl mano LVS nesėkmę. Iki šiol vienintelis sprendimas yra pakeisti išgauti netlist m = 4,0 ir LVS praeis. Tai nelinksma didelis grandinės. Bet idėja, ką aš padariau neteisingai? Labai ačiū.

LVS įrankiai jūs naudojate (Diva, Drakula kalibruoja)? Už Drakula turėtų būti LVSCHK parinktį komandą failą, kad galima sudaužyti arba unsmash lygiagrečiai prietaisai.

Aš naudoju DIVA (užkrėstų ir vakcinuotų gyvūnų diferencijavimo). Ar yra panaši galimybė? Aš negalėjo rasti vieną iki šiol ... o gal aš praleidau?

Aš naudoju Diva išdėstymas ir virtuozas schematinis redaktorius schematinis. Man taip neatsitinka. Spėju prietaiso savybių langas (schema), ir turės parametras, ty "Nr. Gateso". U Put 4 ten. Taigi 40um įrenginio, jis automatiškai bus įdarbinti 4 MOS su 10um kiekvienas. Kad m = 4,0 gali būti klaidinanti. U galite pabandyti jį. sankudey

Lygiagrečiai perstatyti taisyklė mosfets savo divaLVS failo nėra, arba jis nepalaiko parametru "m". Prašome pakeisti divaLVS.rul.

Kadangi aš neturiu leidimo keisti failo, tai nereiškia, kad vienintelis pasirinkimas būtų modifikuoti maketo netlist? ačiū Hughes

Kodėl ne jūs turite leidimą? Jei jis priklauso kitam vartotojui, galite padaryti jo kopiją ir pakeisti kopiją. Keisti išdėstymą netlist nėra gera idėja.

Spėju, jūs turėtumėte pabandyti naudoti ką sakundey pasiūlė. Aš nežinau, kaip BPD, bet kai kurie PDKs reikalauja specialių lauyer m> 1 prietaisų. Aš taip pat rekomenduojame pažvelgti vadovą AJūsų Design Kit ir siųsti elektroniniu paštu AMS - paprastai jie gana reaguoja.

taip, kad yra gera idėja, aš tikiuosi, kad jie bus naudingi. susisiekti su AMS dabar.

Hi everybody! Aš susiduria su ta pačia problema su Diva apie M veiksnys tvarkymo padaryti kas nors žino pagaliau howw išspręsti šią? Ačiū

Paprasčiausias būdas išvengti "M" klausimai yra ne naudoti gausa. TSMC kartais panašūs klausimai, PDK. Aš rekomenduoju naudoti "autobusų" atstovavimo, vietoj. Ta turiu omeny kažką panašaus į: PMOS1 [01:06] o tai reiškia, 6 kartus tą patį PVO tuo pačiu metu - taip Wtot = 6x Wpmos Manau AMS hitkits specialų LVS konfigūracijos naudoti - naudoti dokumentus. MentorGraphics jie turėjo mėlynas meniu mygtuką, kurį turėjo pasirinkti befor, bet LVS paleisti

Hi Teddy! ačiū už jūsų atsakymą. "autobusas" atstovavimo PMOS1 [01:06] tu tai vieta schematiškai 6 tranzistorių lygiagrečiai? labai didelis grandinės, tai nėra labai patogu. Doyou kitu būdu žinoti daugiau efektyvus??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back