M
mmohsen
Guest
o darau LVS naudojant (Assura), i finshed nustatantis visas klaidas ir šį laišką man atrodo:
Nežinoma LVS rasta klaida
rodyti test.cls failo detales.
Ką tai reiškia?
ir aš atidarė. CLS failą ir surasti, kad:
================================================== ==================[ bias_nmos]
====== Problemų išdėstymas Tinklai (nėra tiksliai atitinka schematiškai) ======================
================================================== =============================
L
L? GND
Nuo NMOS4 16 L (DT)
Iš NMOS4 G L 1
Nuo NMOS4 B 16 L
Nuo INV6 L 1 GND
Nuo NMOS4 L 3: ParMos2 # 1 (OUT OUT2)
Nuo NMOS4 L 3: ParMos2 # 1 TERM4
Nuo NMOS4 L 2: ParMos2 # 1 (Įv.1 Įv.2)
================================================== ==================[ bias_nmos]
====== Santrauka klaidų ========================================= =============
================================================== =============================
Scheminis Maketas Klaidos tipas
--------- ------ ----------
1 1 Bad Pradinis Grynasis JungtysPagarbiai, ..Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą
Nežinoma LVS rasta klaida
rodyti test.cls failo detales.
Ką tai reiškia?
ir aš atidarė. CLS failą ir surasti, kad:
====== Problemų išdėstymas Tinklai (nėra tiksliai atitinka schematiškai) ======================
L
L? GND
Nuo NMOS4 16 L (DT)
Iš NMOS4 G L 1
Nuo NMOS4 B 16 L
Nuo INV6 L 1 GND
Nuo NMOS4 L 3: ParMos2 # 1 (OUT OUT2)
Nuo NMOS4 L 3: ParMos2 # 1 TERM4
Nuo NMOS4 L 2: ParMos2 # 1 (Įv.1 Įv.2)
====== Santrauka klaidų ========================================= =============
Scheminis Maketas Klaidos tipas
--------- ------ ----------
1 1 Bad Pradinis Grynasis JungtysPagarbiai, ..Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą