LVS Klaidos dėl Dummy tranzistoriams

M

MohEllayali

Guest
Labas,

Aš klaidų LVS dėl manekeno tranzistoriai, aš perskaičiau šiek tiek apie tai, ir raštuotas, kad man reikia nurodyti filtravimo dėl LVS denio.

Aš bijau, tai ko į neteisingą kelią, kad gali kas nors duoti man paaiškinimai prašome apie įvairias galimybes,

LVS Filtruoti nepanaudotų parinktį
LVS Filtruoti nepanaudotų MOS
LVS Filtruoti nepanaudotų Bipolar
LVS Filtruoti nepanaudotų Kondensatoriai

yra raidžių, tokių kaip AB "RC ir tt, kad neturi prasmės man

Aš naudoju kalibruoja LVS

Many thanks

Hai mano draugas tai reiškia LVS variantą laiko nėra ty kai manekenas tranzistorių nėra į schema ir mums šią galimybę aiškios LVS, kad priemonė bus ignoruoti manekenais.

Tai gera praktika, pavyzdžiui (ir maršrutų) su manekenais ir schema, too.Taigi jūs visada turite gerą apžvalgą apie galimus atsarginių įtaisai ir jums nereikia Kovoti su LVS taisyklės filtravimo.

Geras vaikinai ačiū ...Aš iš tikrųjų ieško gerą dokumente kalbama apie įvairius variantus!bet aš blokuojami ir, galiausiai, atkreipti manekeno tranzistorius su schema ...
Jums sako, kad tai geras įpročiai tai padaryti, bet įsivaizduokite, kad jūs, ..Tegul sako 100 tranzistoriai ...ji Marudzić parengti juos ranka, tai nėra?
Didelis ačiū

na.jei naudojate, pavyzdžiui, pavadinimas (pvz.,
N. <100:1>) savo manekeno prietaisus, galite tiesiog vietoje, pavyzdžiui, schema.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back