Low Power Vamzdyninis ADC

S

sachinagg77

Guest
Mieli draugai

Aš ieškau idėjų projektavimo mažos galios vamzdynų ADC.Aš planuoju dalintis Op-Amps tarp eilės etapais.Bet kokius komentarus ir pasiūlymus dėl šio bus labai vertinami.

Linkėjimai
Sachin

Ši istorija yra labai paprasta:

Dizainas w / o svarsto nesutapimui poveikį.Tada galite naudotis arti minimalaus ploto prietaisai.

Toleruoti praleisti sprendimus palyginamųjų dėl triukšmo.Jei jūsų dizainas yra klaidų headrooms.

Vamzdyninis idealiai įgyvendinti klaidų taisymas ir kalibravimas.Visi nauji sub-100fJ/Decision rezultatas yra pagrįsti šių dviejų pozicijų.

Gerbiami RFSystem

Dėkojame už pastabas.Leiskite man pakartoti savo taškus, kad įsitikintų, jog aš suprantu jiems tinkamai.

1) Taikant mažiausių dydžių bus mažesnė žemyn parasitics ir taip sumažinti būtinybę galia vairuoti šias parastics

2) Aš dirbu su VDD = 1.8V (min = 1.6V).Mano swing reikalavimai yra taip pat nemažai.Tai neleidžia man sumažinti produkcijos stiprintuvo tranzistoriai: Didelės tranzistorių => didelis parasitics => didelės galios

3) Aš suprantu, kad lyginamosios Specifikacijos yra žymiai sumažintos dėl skaitmeninio klaidų taisymą, bet mano ADC yra didelės raiškos grandinės ir man reikia išspręsti bent 2 veiksmingą bitų etape.Tai leidžia labai mažai skirtumas žaisti su lyginamojo tikslumą.

Nekantriai laukiu savo papildomų pastabų.
Linkėjimai
Sachin

Į

1) Taip

2) Ne, įtampos swing nėra susijęs su galia.Galite masto prietaisas vairavimo sąlygomis.
accuracy spec for the comparator.

3) Jei correcable Architektūra pasirinkta nėra
tikslumo specifikacijas dėl palyginimui.Kitos korekcijos Rodiklis turėtų apimti maksimalų nesutapimus arba kompensuoti įtampos, arba bet kurioje srityje ji veikia.Dar triukšmas gali rised nes tik pridedama arba atimama likutinė turėtų būti tiksliai po kalibravimo.Bet dar nusistovėjimo trukmę pažeidimų yra priimtina, jeigu jie sukelia Linijinis klaida veiksniai.

Dėl (2), manau, kad įtampos svyravimai yra susiję su valdžia.Dėl didelės swing reikalavimus, ribojame išėjimo įtaisai nėra įmanomas (bus padidintas VDS reikalavimai).Todėl didelių prietaisų yra būtina, ir tai sukelia dar didesnę parasitics į produkcijos ir todėl daugiau galių vairuoti jiems.

Kokia jūsų nuomonė?

Linkėjimai
Sachin

Dėl (2) yra dvi kovos poveikį viso energijos suvartojimo.

1.Jei beveik 100% tiekimo galėtų būti naudojamos signalų apdorojimo reikalingą DC minimalus.

2.Produkcijos scenos tai tiesa, jei norite požiūris tiekimo iki 10% ar 5% jums reikia tuo pačiu išplėsti didesnių išvesties įrenginys, kuris padidins vairavimo galios tos pačios juostos plotį.

Jei galėtumėte įvertinti šį skaičių iš jūsų faktinis kontūras architektūra kitas žingsnis yra rasti mažiausią galios.Tai galėtų būti, pavyzdžiui, 87,3%
visų tiekimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back