Low noise amplifier design with-10dB pelnas?

R

Ruritania

Guest
Sveiki, ponai,

Ar kas nors čia yra projektavimo LNAs neigiami įgyti patirties, kaip -10 ~-20dB ir palaikymo Impedan atitiko tuo pačiu metu?

O gal turite pasiūlymų ar nuorodų?

Thanks in advance.
Ruri

Nematau priežasties, kodėl turėtų būti pasyvus Attenuator neatitikti reikalavimų.Nėra už neigiamas pelnas LNA naudoti, mano nuomone.VGA paraiškas, žinoma, gali būti neigiamas prieaugis tai Gain Range, tačiau jie turi teigiamos įgyti LNA priekyje, paprastai.

Taigi, jūs norite sukurti Low Noise Attenuator.I ll Think about it.

Ruritania rašė:

projektavimas LNAs neigiamas pelnas kaip -10 ~-20dB

Tai nesąmonė, Bruna turėtų gauti ir pridėti mažiausiai triukšmo.

UR kalbame apie Attenuator, o ne stiprintuvo

Khouly

Ruritania paaiškinti savo reikalavimą, rungtynės, kas, ką, Jums reikia tik silpninimas?

Labai ačiū už jūsų atsakymus, vaikinai.I'm sorry that I didn't tobulina savo reikalavimus.

Tai visiškai teisinga, kad LNA turėtų turėti naudos ir mažai triukšmo paprastai, tačiau kai kuriais atvejais, pavyzdžiui, su dideliais signalų įvedimo, Bruna, turėtų galėti persijungti žemo jautrumo režimas tiesiškumas atlygį.Trumpai tariant, labai daug pirkimo signalu, Bruna reikia Attenuator, vietoj stiprintuvo, tarkim-10dB pelnas ar net mažiau.

Taigi, ką aš norėjau tai naudoti tą pačią grandinę kartu su aukšto jautrumo režimu ir palaikymo sąnaudų atitikimas Daiktai nepakitusi, Swith LNA iki 10dB Attenuator.

Viltis mano aprašymas yra pakankamai aiškus jums šiuo metu, ir ačiū.
Ruri

have a cryogenic attenuator that attenuates but produces little noise.

Ką gi, jūs galite
turėti kriogeninius Attenuator kad sumažina bet sukelia šiek tiek triukšmo.Jie naudojami triukšmo pav matavimai ir tikrai galėtų būti naudojamas tokiose srityse, kaip Radiometrai jei norite padidinti savo dinaminį diapazoną be didesnio triukšmo.

Darant prielaidą, kad kriogeninius aušinimo nėra dėl tos paraiškos, kurios Attenuator veiklos kambario temperatūroje arba LNA aplinkkelio jungiklis atrodo, kad vienintelis variantas.High performance priemonės kaip spektro analizatoriai dažniausiai naudojate RF relės, kartais pereinant diodai ar MOS swtches sumažinamos reikalavimus.

Jeigu aš turiu teisę gauti nuotrauką, manau, kad jūs Sudėjus ją teisę.LNA yra naudingas tik tuo atveju, kai gautas signalas yra pakankamai mažas, kad stiprintuvas veikia linijinis režimas.Kiti variantai:

1.Signalas yra labai didelis.Tai gali atsitikti, jei imtuvas ir siųstuvas ir belaidžio sistemos, pavyzdžiui, yra labai didelė.Šiuo atveju signalas yra labai didelė, kai signalo ir triukšmo santykis yra labai didelis, ir jūs iš tikrųjų nori sušvelninti pirmojo.But you don't mind, signalas yra pakankamai geri, kaip pvz.
2.Nerimą keliantis ženklas yra labai didelis.Tada jis tampa sudėtingesnis, nes jis gali sukelti produktų tarpusavio m. (mažas) signalo bandote imtuvas.Todėl visų pirma jums reikia gero RF atmetimo filtras.Antra nurodytų diapazono signalų, kad iš tiesų perkrauta ryšio sistemos standartizavimas.Protingi vaikinai, visų šių madingas IEEE komitetai posėdžiauja kartu ir pabandyti surasti visus skirtingus scenarijus kanalą ir tokiu būdu gauti stiprumas.Gavėjas turi turėti galimybę tvarkyti visus scenarijus.

Galbūt tai yra laukinių atspėti, bet tu dirbi multistandard imtuvus?Todėl, kad ten smagu prasideda: Nėra RF atmetimo filtras, ir didelių nepageidaujamų out-of-band "Spurs" gali egzistuoti.Tik išvada, kad ten yra naudoti linijinį LNA naudojantys galios, kuri gali valdyti dideli blokavimo signalus aikštelė.

Tikiuosi, kad tai galėtų padėti truputį.

Y galite naudoti paprastą LNA su kintamo impedanso platinti išėjimo įtampa.Parašytas po 43 sekundžių:tai tiesa, ir aš suprantu tai.

labas
Galite išbandyti LNA su padarytais pratraukite jungiklis, kuris, kaip pelnas-6dB, kai jos buvo gautos leidimo būdas.

site for LNA with by pass

Patikrinti avagotech interneto
svetainėje LNA su apvažiavimas

ačiū
Kumar

Mano nuomone, topologija bus
LNA kaskados su įvairių attenulator.
Didesnė įėjimo galios, attetnulator prasidės.
Mums nereikia jaudintis šiuo atveju, NF, kaip signalas yra per stiprus lyginant su NF.

Jei turite papildomų klausimų, prašome klausti.

Vga = Variable Gain stiprintuvas tiks jūsų reikalavimus AGC loop.Otherwise, stiprintuvas, negali suprasti, kiek signalas atėjo jo indėlis, ir ji negali matyti, kiek produktų tarpusavio bus gaminamas.
LNA AGC sistema turėtų būti atsižvelgta.

Taisymas My Own atsakymą pirmiau,
Mano suprantu, intervalas Attenuator yra AGC.
Citata:

at this case as the signal is too strong when compared to the NF
.
Mums nereikia jaudintis šiuo atveju, NF,
kaip signalas yra per stiprus lyginant su NF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back