LOW COST 16bit Microcontroller

B

bejoy

Guest
Aš dirbu projekte, mes reikalaujame pastatyti beveik 250 moduliuose, kurių kiekvienas su bandymų tam tikrų kliūčių precense kiekvienoje lizdas mikrovaldiklį. i reuire periferiniai įrenginiai, pavyzdžiui, 1. 1 arba 2 UART 2. laikmatis 3. Nuo 5 iki 7 I / O uostų valdytojas. gali kas nors pasiūlyti labai žemų sąnaudų ir mažos galios mikrovaldiklių. Bandžiau JEP 430 TI, tačiau jos versijos kaip 2xxx serijos buvo brangu. Aš norėčiau 16 bitų įrenginys. Gali kas nors man padėti.

[Quote = nandhu015] Kas Renesas Nandhu [/quote] Jūs esate nėra rimta, jūs? Renesas nebrangiai? Renesas mažos galios? Na, aš manau, viskas yra santykinė kaip Albertas sakė. @ VP Patikrinkite LPC1100 serijos, aš žinau, ne 16-bit, bet 32-bitų. Check out this vienas starteris. Mažiausias 10k apimtis 65 US centų [/url] http://mcu-related.com/architectures/35-cortex-m3/92-lpc1100 Bobas

Aš nesu tikras, kodėl kas nors rūpi, naudojant 16 bitų vs 8-bitų arba 32 bitų (arba bet šiek tiek tuo klausimu), kaip ilgai, kaip greitis, erdvė, išlaidų ir periferinės reikalavimai yra įvykdyti. todėl aš siūlyčiau, kad, o ne ieško 16 bitų procesorius, kuris atitinka jūsų poreikius, galite pradėti ieškoti procesorius, kuris atitinka jūsų poreikius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back