Loop stabilumo patikrinimas

M

mike_bihan

Guest
Sveiki, Gura kontrolės teorijos:

Man reikia pagalbos linijos stabilumo patikrinimas.

Aš Analizė mažo signalo ir ketina padaryti daugiau laikinas modeliavimas įsiurbiant srovės impulso į kilpos mazgo.Aš laikytis atsakydama į teisėjo etapui marža.Ji yra šiek tiek panašus žingsnis atsakas analizė.

Ar kas nors jokių dokumentų apie tai?Ar šis metodas galioja žingsnis atsakymo analizę?Kaip spręsti etapas skirtumas nuo signalo viršijimo / undershoot?

Many thanks,
Han

Gerbiami Mike,

Tai galite padaryti mažų signalų analizė (kuri yra kintamosios srovės analizė) ir patikrinkite ciklo fazės skirtumas.Jei norite patikrinti, su žingsniu response.there nėra ta pjovimo linijos.Atminkite, kad trumpalaikis yra realaus laiko analizės ir daugeliu atvejų jums įdėti tos pačios kaip realybė pereinamųjų analizė.Žinoma, šis žingsnis atsakas, jūs turėtumėte pamatyti atleast antrojo tvarkos įsikurti išėjimo į jūsų žingsnis įvedimo. (Ką reiškia tai, kad savo produkcijos turėtų įsikurti po 2 smailių max).Tai užtikrins, kad jūsų grandinės yra net stabili uždarojo ciklo sąlygos, taip pat.Po 9 minučių:Gerbiami Mike,

Esu įsitikinęs, kad šis dokumentas padės jums ........... Jame kalbama apie Pikinio viršijimo bei fazės skirtumas.Tai tinka
2. kad sistemų, kurios daugumai mūsų grandynai fall
inAtsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

mikrofono, taip ir gali padaryti.

bet kas i paprastai yra ir įdėti nemažai RC su impulso įtampos su Staigus / kritimo laiką ir laikytis visų mazgo įtampa siekiant užtikrinti, kad jie atsiskaityti patenkinamai.Negalima remtis vien tik AC, ir galėtų būti už netikėtumą.
Įšvirkščiama signalą į skirtingas mazgais tuo pačiu metu ar po metu, bandyti įvairius derinius.

O svarbiausia, prognozuoti savo parasitics (induktyvumą, ccpacitance, atsparumas), ir įdėti jį į gimęs sim ...
labai svarbios.

Vykdyti ac analizę, žr amplitudžių ir fazių response.find faze kai pelnas prilygtų 0dB, ir apskaičiuoti fazės skirtumas yra didesnis nei 45 ° arba ne.

Aš sukūrė metodą patikrinti fazės skirtumas, impulso injekcijos.Pls patarimo, jei turite įvairių idėja.

Aš manau, kad trikdo pagal impulso injekcijos yra ta pati kaip žingsnis atsakymą.

Ačiū,
HanParašytas po 2 minučių:doc
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Vamsi Mocherla rašė:

Gerbiami Mike,Tai galite padaryti mažų signalų analizė (kuri yra kintamosios srovės analizė) ir patikrinkite ciklo fazės skirtumas.
Jei norite patikrinti, su žingsniu response.there nėra ta pjovimo linijos.
Atminkite, kad trumpalaikis yra realaus laiko analizės ir daugeliu atvejų jums įdėti tos pačios kaip realybė pereinamųjų analizė.
Žinoma, šis žingsnis atsakas, jūs turėtumėte pamatyti atleast antrojo tvarkos įsikurti išėjimo į jūsų žingsnis įvedimo. (Ką reiškia tai, kad savo produkcijos turėtų įsikurti po 2 smailių max).
Tai užtikrins, kad jūsų grandinės yra net stabili uždarojo ciklo sąlygos, taip pat.
Po 9 minučių:
Gerbiami Mike,Esu įsitikinęs, kad šis dokumentas padės jums ........... Jame kalbama apie Pikinio viršijimo bei fazės skirtumas.
Tai tinka 2. kad sistemų, kurios daugumai mūsų grandynai fall in

Taigi šis metodas švirkštimosi dabartinės darbo vertinimo etapą skirtumas?Galite tikriausiai lygina savo rezultatus su vienu naudojant AC analizė.Į naują Kadencija yra faktiškai stabilumo analizę, kai tai darys automatiškai, nereikalaujant nutraukti kilpa sau.

Praneškite mums, jei metodo srovės injekcijos yra panaši į AC analizė.Man įdomu

Ačiū

ccw27 rašė:

Taigi šis metodas švirkštimosi dabartinės darbo vertinimo etapą skirtumas?
Galite tikriausiai lygina savo rezultatus su vienu naudojant AC analizė.
Į naują Kadencija yra faktiškai stabilumo analizę, kai tai darys automatiškai, nereikalaujant nutraukti kilpa sau.Praneškite mums, jei metodo srovės injekcijos yra panaši į AC analizė.
Man įdomuAčiū

Linijos stabilumas yra Gerai, kai visi
Atsarga etapas> 0, žinoma, mes turime
naudoti blogiausio Atsarga etapas.

hey mike_bihan,

Įtraukti iprobe į kilpą kur paprastai pertraukos ir ADE pasirinkite stb analizė ir pasirinkti zondas tiesiog įrašomas.Pradėti analizės Jums būtų dėl ak.Jei neaišku, let me know.

Citata:

bet kas i paprastai yra ir įdėti nemažai RC su impulso įtampos su Staigus / kritimo laiką ir laikytis visų mazgo įtampa siekiant užtikrinti, kad jie atsiskaityti patenkinamai.
Negalima remtis vien tik AC, ir galėtų būti už netikėtumą.

Įšvirkščiama signalą į skirtingas mazgais tuo pačiu metu ar po metu, bandyti įvairius derinius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back