Looking for MESFET Įstrižinės grandinės

P

PaulHolland

Guest
Labas,

Aš sukurti MESFET PA 2,5 GHz ir reikia žinoti geras būdas įstrižinės vartų, kad aš ca kontrolės srovės ir kanalizacija.

Dabar aš turėti neigiamą įstrižinės grandinė, kuri daro -4 V ir kai kurių rezistorių tarp kontroliuoti dabartinę bet esu negali kontroliuoti dabartinę teisingai, nes ji yra arba mažos, arba aš descrease įtampa dėl vartų ji lašai tiesiogiai 3 A, kuris yra daug man reikia 2,1 A. ..

Jis sa Highpower MESFET prietaisas ...

Kas gali būti man naudinga informacija, schemos ????..

Pauliaus.

Naudodami "Google" "mesfet Vairo įstrižinės" raktinių žodžių, bus keli hitai, pavyzdžiui:

www.eetasia.com/ARTICLES/2003OCT/ A/2003OCT03_AMD_POW_AN.PDF

nds2.ir.nokia.com/downloads/aboutnokia / research/library/electronics/ELE5.pdf

Hi Paul,

ieškoti šių radijo mėgėjų straipsniai:

GaAs FET galios stiprintuvas už 13cm

hxxp: / / www.qsl.net/ok1cdj/dubus/9204-3.pdf

8W GaAs FET vairo 6cm

hxxp: / / www.qsl.net/ok1cdj/dubus/9203-2.pdf

Į Dubus archyvą rasite kitų įdomių straipsnių pernelyg.

Rgds Al

Sveiki, Jūsų gegužė norėčiau pažvelgti į paraišką dėmesį skyriuje Califonia Rytų Lab svetainėje (manau jis www.cel.com)

Ten rasite storio taikymo dėmesį į MESFET poslinkis.Taip pat daug RD circuit design

CEL patikslino savo interneto svetainę, kad nėra prašymo pažymi daugiau.Jų tinklalapyje taip pat lėčiausiais viena aplink.Tai užtrunka keletą minučių kiekvieno puslapio apkrova, kai jis vidurnakčio sekmadienį JAV.

Kita nuomone apie juos yra jų duomenų lapų yra menkas, palyginti su jų nuo patronuojančios įmonės Japonija.http://www.csd-nec.com yra URL Japonijos operacijos.

Štai dar vienas pasakojimas apie CEL viena iš mano draugai ten.Per metus jų kasmet paskelbtų dokumentą katalogas turėjo duomenų lapai dalių jie nepardavinėjo.Aš vieną kartą net įdomu, ar jie tikrai yra padirbtas verslo keletas japonų žvalgybos agentūra veikia naudojant, jie taip prastai tvarko ir valdo.

Labas,

pat kai kurių katalogą su pasenusių dalių kartais naudinga, jei jūs ieškote pakeitimo dalis - galite imituoti ir pažiūrėti, kaip ji bahave.Kartais tai nėra lengva rasti senų katalogų.Bet kokiu atveju, nepriklausomai kataloge problemų, aš turiu labai gera patirtis su IŚE prietaisai.

Flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back