Looking for integruotą aplinką IC dizainas Linux

Z

z17us

Guest
Radau šiame forume keletas pranešimų apie EGA įrankiai Linux.Bet ar gali kas nors man duoti struktūrinį atsakyti, kokios priemonės yra (paprasto ir sudėtingo)?Kuris pardavėjai suteikia visą integruotą aplinkos (iš viršaus į apačią) uždaryti projekto ciklo ir tuos, kurie numatyti tik pakeičiamų vienetų iš srauto (schemos, prieskonių, išdėstymą
ir kt.)Ty:

1.Integruota aplinka:
2.Scheminis Fotogr:
3.Spice (analoginis ir / arba mišrių signalų) imitavimui:
4.Skaitinis modeliavimas ir sintezė; patikrinimas:
5.Analog išdėstymas (įskaitant KDR LVS, SVS):
6.Vieta ir Maršrutas:

Jokių papildomų pastabų, yra sveikintinas.

Taip, tikrai labai geras klausimas.Aš taip pat norėčiau sužinoti, ar tokioje aplinkoje egzistuoja šiuo metu.

beveik visi eda pardavėjai teikti įrankiai linux platforma, kai kurie iš apačios į viršų, tačiau, palyginti su pagal unix, šias priemones pagal linux nėra stabili ir havenot buvo plačiai pritarta pramonėje.

Dėkojame Byron,

Tai buvo būtent tai, ką aš norėjau sužinoti, kaip gerai.Kurios priemonės yra labai patikimi ir gali dirbti nekilnojamojo projektus, ne tik įdomus.

Check out at h ** p: / / w **. Archetyp-ic.com.Jie turi keletą linux įrankiai

Taip,
tai tiesa, kad pasirenkant priemones priklauso nuo liejyklose.Jos suteikia modelių bibliotekos (skaitmeninių ir analoginių), technologijų failus
ir tt,
ir tt Bet ai ir tiesa, kad šie galėtų būti pritaikyta praktiškai bet įrankis.Ty galima Pārtaisīt / pakartotinio naudojimo simboliai (tranzistoriai ir standartinių elementų), pridėkite savo modelius, importo Technologijų failą beveik bet išdėstymo priemonė,
ir tt Pavyzdžiui, jūs turite pasirinkti tam tikrą laipsnį.Greičiausiai jūsų įmonė jau padarė savo pasirinkimą.Bet kokie I m ieško yra integruotą aplinką namų (žinoma, kad doesn t tai paprasta užduotis ar paprastos priemonės).Tai reiškia, kad optimizuoti darbo aplinką, su minimaliomis įvairių priemonių (ir, kiek įmanoma), gerai dera kartu.Tikimės, kad sa spręsti užduotį.

Žinau, kad Cadence, mentorių ir Synopsys yra perkėlę savo priemones (IC LDV, IC-Station, kalibruoja, dizainas Kompiliatorius, fizinio Kompiliavimo
ir kt.)Aš taip pat žinau, kad LAKER buvo Portai Linux per.I
don't know if pramonė nenori paremti Linux nes EGA bendrovės reikalavimą turėti incresing susidomėjimą ji (tai yra, kodėl jie persikėlė apie porting jų įrankiai jai).Kalbant apie klaidas, du dalykai turi būti laikomi.Visų pirma kai kalbame Linux kalbame įvairių paskirstymo.Labai sunku sukurti produktai dirbti bug-nemokamai visiems.Antra, pradinės redakcijos kartais turi "brandos" klaidų.

Dėkojame geconom,

Bet ar žinote kokių versijų Linux yra palaikomos?

[quote = "geconom"] Žinau, kad Cadence, mentorių ir Synopsys yra perkėlę savo priemones (IC LDV, IC-Station, kalibruoja, dizainas Kompiliatorius, fizinio Kompiliavimo
ir kt.)Aš taip pat žinau, kad LAKER buvo Portai Linux per.I
don't know if pramonė nenori paremti Linux nes EGA bendrovės reikalavimą turėti incresing susidomėjimą ji (tai yra, kodėl jie persikėlė apie porting jų įrankiai jai).Kalbant apie klaidas, du dalykai turi būti laikomi.Visų pirma kai kalbame Linux kalbame įvairių paskirstymo.Labai sunku sukurti produktai dirbti bug-nemokamai visiems.Antra, pradinės redakcijos kartais turi "brandos" klaidų. [/ Quote]

RedHat yra dominuojantis paskirstymo.Aš norėčiau 7.3.8,0 turi dėžutę tam tikrų problemų ir jei nepatyrę galite rasti sunku įveikti juos.I
don't know anything (nebuvo išbandytas ji) apie 9,0 kuris ką tik buvo išleistas.

Norėdami juos ftp://ftp.redhat.com, http://www.linuxiso.com, http://www.linuxiso.org ir daug, daug daugiau veidrodžiai (nemokamai).

geconom rašė:

Žinau, kad Cadence, mentorių ir Synopsys yra perkėlę savo priemones (IC LDV, IC-Station, kalibruoja, dizainas Kompiliatorius, fizinio Kompiliavimo ir kt.)
Aš taip pat žinau, kad LAKER buvo Portai Linux per.
I don't know if pramonė nenori paremti Linux nes EGA bendrovės reikalavimą turėti incresing susidomėjimą ji (tai yra, kodėl jie persikėlė apie porting jų įrankiai jai).
Kalbant apie klaidas, du dalykai turi būti laikomi.
Visų pirma kai kalbame Linux kalbame įvairių paskirstymo.
Labai sunku sukurti produktai dirbti bug-nemokamai visiems.
Antra, pradinės redakcijos kartais turi "brandos" klaidų.

Unix darbą stabilizavimo jus dirbti.
Naudokite kompiuteris gali paleisti severl dieną.

I just waiting for žmonių po keletą nuorodų atsisiųsti eda įrankiai Linux.

Čia yra IC projektavimo įrankis nuorodą: GPL
http://www.staticfreesoft.com/index.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back