lookin 4 mikroschemos dizaino darbo Malaizijos ...

P

pnanda65675

Guest
Im metų patirtį tis lauke taip lookin 4 galimybė sustiprins savo įgūdžius N jėga tis area.i 've dizainas banggap, įtampos reguliatorius ir VCO .... gali man padėti su kontaktų tat u hav.Thanks iš anksto

Jei you'r vietos Malaizijoje ..gyvenimas gali būti daug paprastesnė u kaip jei gimęs ne ..
Let's assumer UR vietos ..Aš patarti ir eiti į cyberjaya / Selangoras ..daug IC dizainas ten ..Tačiau juos UR CV tiesiogiai ..ir let's see ..
yra visiems Malaizija, kurios priklauso Multemida Super Koridorius .. bendrovės svetainėjebandykite "Google", kad ..

Gerbiami omara007,

Thanks 4 ur info .. tikrai būčiau patirties Workin metų 1 bendrovę cyberjaya.Tačiau dėl tam tikrų valdymo supaprastintas (finansinė WISE) Tavo nusprendė ne samdyti mane.Klausimas apie tai, I've tried visų bendrovei cyberjaya pvz mano-MS, icmic, mimos, jaalaa ... bet šiuo metu visi šios bendrovės r ne į hirin projektuotojai planuoja daugiau niekada pradedantiesiems patiko man tavo R labiau linkę investuoti suma Patyrę dizaineriai> 2 metus ... do u hav NY kitų pasiūlymų sere.Norėčiau naudoti Cadence, H-Spice, Tanner TOOLS N pat nėra PRB wit maketavimas.Mano fono bus b daugiau apie analogas.R ua Malaizijos Pone, wer RU darbo metu?Dėkojame ...

I really don't know much about Malaizija.Tačiau yra pasakiškas vadinamas 1. Silicio ir jų dizaino namas yra vadinamas ICDS.Pabandykite atidaryti ten.

Yra gana nedaug IC dizaino namų Penang, pvz.Intel.Ar jūsų alternatyva yra rasti Singapūras darbą, kaip ir aš.

Nesijaudinkite ieškant darbo.Sukurti savo foundamental Analog žinios pirma, manau, darbas bus pas tave.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back