Lodāmurs

S

sabouk

Guest
Hello everybody,

Ar kas nors turite nuoroda arba schema priėmimo temperatūros valdiklis arba Reostats už 220volts Lodāmurs ir galbūt su skaitmeniniu skelbimu?

Thanks in advance.

Aš temperatūra reguliuojama geležies, bet visada naudokite visu pajėgumu.Reglamentas yra tik siekiant išvengti perkaitimo geležies vietoj gauti tikslų pasiekti norimą temperatūros.

Greitas sprendimas baudą temp.reglamento nėra aišku, į mane, nes jutiklis turėtų būti pateikiama ant krosnelės.

Daug metų, aš paprasti diodai ir pereiti padaryti pavyko.Jei norite, kad Sączyć galios, tiesiog įdėti diodas serijoje su geležies.Ir kai jums reikia 100% naudokite jungiklį trumpų diodas, todėl geležies gauna abi puses sine.Jis gerai dirbo už mane ...

Max sabouk

Jūs galite ieškoti šio dizaino ir pamatyti, jei jis padeda.
h * p: / / members.shaw.ca/roma2/iron.pdf
h * p: / / members.shaw.ca / roma /

Sėkmės
Paskutinį kartą redagavo Cluricaun 29 Kov 2004 22:33, edited 1 kartą iš viso

Labas,
tai nėra gera idėja litavimui su 220w Lodāmurs.Aš dirbu su 24V - tai daugiau saugus.Dauguma profesionalių lydmetaliuose darbo šiuo įtampos ar mažas.Kai i recive acsses FM ir nusiųsti savo shematic grindžiamas LM324 vienintelio tiekimo Opamp.
Aš dirbu su šia per 4 metus ir turi problemų.

Linkėjimai.

Aš naudojamas 220V 25W Lodāmurs apie 10 metų.Aš pateikė 1N4148 diodas atgal poliariškumo kaip temperatūros jutiklis.Ir op amp kontroliuojamos grandinės paversti rezistorius ir išjungti.

Prašome naudoti dvigubo kontakto relės perjungti Lodāmurs, niekada nenaudokite puslaidininkiai.
Diodas yra atvirkštine eilės tvarka, sandarumas esant aukštai temperatūrai ir veikia kaip rezistorius.Aš susiję su silikono trosai tvirtos ir aukštos temperatūros, kurios naudojamos krosnyse.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back