Load "jautriųjų"

R

Rando86

Guest
Aš projektą modulis kontroliuoja keisti kelių apkrova.A mikrokontrolerów bus kontroliuoti, greičiausiai, dėl MOSFET perjungti srovės ir apkrovos.Modulis turi sugebėti "prasme" krovinio,
nes mikrokontrolerów turi žinoti, jei aa apkrovos atviros grandinės - pavyzdžiui, lempa buvo sudeginti, arba jei yra pertraukos laidai prie apkrovos.Zastanawiałem, kas mažiausiai sudėtinga ir efektyviausias būdas tai padaryti yra.Bet idėjas įvertino, ačiū.

Prasme dabartinę per apkrovą.Jeigu dabartinė yra per maža arba nulinė - apkrova atviras kontūras.Jeigu dabartinė yra per didelė - apkrovos yra Pažemintos.Ar jūs vairuotojo DC į savo apkrova, arba AC?Kiek dabartinė bus apkrovos daryti?Koks yra didžiausias dabartinę savo sistemos gali išgelbėti?

Ačiū už atsakymą.Taip, jeigu aš galėtų prasme dabartinė per apkrova, kad būtų aišku, bet aš negaliu galvoti apie gera idėja, kad tai padaryti.Visi kroviniai yra varoma DC.Yra apie dešimt apkrovų ir dabartinę kiekvienos svyruoja nuo 50mA iki 20A.Kiekvienas krovinys bus varomas atskiro kietojo kūno prietaisas, greičiausiai MOSFET.Man reikia išsaugoti erdvę, ir dešimt įvairių apkrovų, jei grandine yra pernelyg sudėtinga, ji reikalauja daug dalių ir erdvėje.Aš bandžiau surasti vietoje ant krovinio vairuotojo grandinę, kad galėčiau patikrinti įtampa su UC, ar grandinės atidarytas.

Jutimo srovės yra bendras metodas, taikant nedidelį tiriamąjį dabartinės kitą.Aš nemanau, kad yra daug papildomų galimybių.Jūs galite patikrinti savo specifikaciją, kas labiau tinka.

Rando86,
Labiausiai paplitęs metodas srovės matavimas yra vieta mažas atsparumas serijos su apkrova.Įtampa visoje rezistorius yra naudojami palyginimui pateikti logikos lygį, mikrokontrolerów.Tai gerai, jei dabartinė prasme rezistorius gali būti dedamos į mažą pusė apkrovos.Jei dabartinė prasme rezistorius turi būti įdėti į serijos su aukšto pusėje krovinį, tuomet jums reikės pateikti žemės Nuorodinis įtampos palyginimui.Tai galima padaryti su Diferencialinė stiprintuvas.
Linkėjimai,
Kral

Nemanau, kad yra daug būdų, kaip atskirti vielos nepakankamumas arba įkelti nepavyko.Konkrečiai svogūnėlių galima nustatyti didesnės srovės pradžioje, kai kaitinamąją dar šaltas, bet nėra taip galima pasakyti, jei grandine neveikia dėl svogūno ar viela.Ne, nebent yra keletas elektronikos apkrovos pats signalas atgal statusas apkrova.Galima gal įdėti "ID" rezistorius lygiagrečiai su apkrova, kad kai kurie dabartinio kai apkrovos nepavyksta kaip nuoroda laidai funkcinės būklės.Dabartinis parengti šio rezistorius turi būti lengvai aptikti ir jeigu mažesnė vartoti reikia daugiau softisticated grandinė turėtų nusiųsti signalą krovinio statusą.

Užuomina Kral greičiausiai pats patikimiausias būdas.
Į digtal vienintelis būdas (gali pareikalauti daugiau sąnaudų
arba naudoti multiplexy) Ar vieno įvesties savo cpu su silpna įvesties rezistorius.Tai gali būti viena pastatyta į cpu arba išorės vieną.Jei naudojate išorinį vienoje jums papildomą schemą atjungti jį išvengti nuotėkio laikui bėgant.Jei šis indėlis yra prijungtas prie jūsų lempa ir lempa yra ne tada, jei žibintas yra atvira grandinė gausite hi dėl indėlio arba ji bus maža, nes žibintas, traukdami jį į žemę.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back