Lo etapas triukšmo + stiprintuvas kartu su triukšmo tiekimo

A

amdc

Guest
Sveiki Visi. Turiu lo su toleruotina fazinį triukšmą. Stiprintuvas eina po LO (žiūrėti paveikslėlį žemiau), bet stiprintuvas yra tiekiamas su triukšmo tiekimo juosta 10Hz-100kHz. Aš turiu žinoti, kaip stiprintuvas tiekiamas triukšmo šaltinis taps blogesnes (iincrease) mano fazinį triukšmą 10 kHz nuo vežėjo, pavyzdžiui. (LO) 6GHz | | (MVP) ------------- otput + | Triukšmo tiekimas |

Kaip ilgai, kaip tiekimo įrenginio triukšmas neturi keičiant signalo amplitudę, jis negali įdėti bet fazinį triukšmą.

Sveiki Ačiū jums jūsų atsakymą. Taikyti vežėjas, žinoma, fazinį triukšmą, galiu patikrinti mano stiprintuvo įėjime ir stebėti, kaip jis išėjime. Aš teisus?

[Quote = FVM] Kaip ilgai, kaip tiekimo įrenginio triukšmas neturi keičiant signalo amplitudę, ji negali pridėti bet fazinį triukšmą. [/Quote] Maitinimo šaltiniai pridėti PN išėjimo signalus net sunku didelio atsieti kondensatoriai yra naudojami praktikoje ir modeliavimas.

Turi atskirti fazinį triukšmą ir triukšmo galia. Ką apie tiekia stiprintuvas su baterija, ir po to elektros energijos tiekimo, ir išmatuoti triukšmo skirtumas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back