LNA trikčių

N

nuddin

Guest
Dear all,

Aš sukūrė LNA naudojant GaAs HEMT; nuo S paramater modeliavimas pelnas (S21), buvo apie 24dB.Dabar grandinė (chip), buvo gaminami ir Aš mėginu priemonė-vaflių S parametras.Nuo matavimo Aš tik 18 dB pelnas (S21) ir taip pat, kad šis maksimalus pelnas, man teko pakeisti įstrižinės įtampa nuo naudojamos imitavimui.

Gamintojas pateikė matavimų rezultatų (PCM) ir tranzistorius parametrus, kurie sutinka su modeliu naudojami modeliavimo!

Ar kas nors prašome helpl mane kaip išspręsti gatavų LNA, aš tai, kaip rasti problemą ar kokiu būdu pradėti ieškoti priežasčių, dėl kurių mano pelnas yra apie 6 dB mažesnis ir ukos įtampa skiriasi.

Thank you in advance!

Labas,

Pirmiausia pabandykite paleisti išmatuoti rezultatų modeliavimas, leidžia pasakyti, pridedant kai kurių parasitics, keičiant Įtampa poslinkis, keičiant šaltinio induktyvumas
ir tt, jei gali atkurti jūsų išmatuotų rezultatų niekam parametro tada ateis žinoti, parametras yra žmogžudystė savo pelną.

Antra pabandyti mokytis savo LNA išdėstymo jūs ir patikrinti daug kartų ir pabandyti suprasti, sujungimo parametrus, parasitics (specialiai žemės šaltinis induktyvumas)

leiskite man žinoti, ar tai padės jums

Dear
Mr Dipak,

Dėkojame už jūsų patarimus!

Aš šiek tiek geriau (22,5 dB) rezultatus įgyvendinant luste tiesiogiai Patron (reversas Lustinės yra metalized).Šildymo buvo problema (Mes atspėti!) Kai išleidimą lustą dėl kai kurių rišamoji medžiaga.

Aš taip pat įtraukė induktyvumas ir varža sujungia linija (nuo išdėstymas) į treniruoklius!

Thanx again!

Ei,

J. visada yra gera praktika naudoti paketą su metalo grouding apačioje, ji padės Jums dvejopai

1.Jūsų lustas bus teisinga įžeminimo nuo labai trumpas kelias
2.good šilumos išsklaidymo

Vėlgi viena i want to enlight kad bandote pridėti obligacijų vielos parasitics su šuntas rezistorius, serijos induktyvumas ir vėl šuntas rezistorius, i tai pi tinklą šių trijų komponentų ir vienas svarbus dalykas yra jūsų šaltinis žemės induktyvumas neturėtų būti ilgai čipa laive tiek

Manau čia šaltinio induktyvumas yra daugiau ar atsekti ryšį šaltinis grouund daugiau,
o tai sukelia pelnas sumažėjo ..Jūs bandėte em modeliavimas formato prieš gaminant?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back