LNA stabilumas

C

chunlee

Guest
Kaip aš žinau, mes galime patikrinti LNA stabilumą etapas skirtumas ir K faktorius (kuri gali būti skaičiuojamas nuo S-parametras).

tai stabilumas apskaičiuojamas fazių skirtumas ir K faktorius yra tai, kad tos pačios rūšies stabilumui?ar jie reiškia skirtingas stabilumas?

Thank you for your help ...

Kai aš LNA ir patikrinti stabiltiy, aš naudoju skelbimai atlikti šį darbą automatiškai

Fazės skirtumas yra didesnis už atsiliepimus sistemų.Apie RF stiprintuvas stabilumui paprastai yra panaudojami Smith diagramos rodo įvesties ir išvesties nutraukimas, kurie sukelia ar ne svyravimų.Tai daroma dėl plataus dažnių diapazone, o ne tik vieną jums naudoti.Tada jums nagrinėti (ar dizaino) įvesties ir išvesties tinklų būti stabilus Impedance diapazonas kiekvieną dažnį.

už springf2000, kaip daryti ir automatiškai tikrinti LNA stabilumas naudojant @ DS.
zaprojektowałem LNA ir aš abejoju, kad jis svyruoja nuo 2 GHz, kaip aš galiu būti tikri, kad?!
Thanks in advance.

tiesiog patikrinti realios vertės zin ir Zout apie stiprintuvą

užkirsti kelią virpesiai
Re (zs)> | dalykas (mėlyna) |
tai įsitikinkite, kad stiprintuvas neturi svyruoti į įvesties uoste
Re (Lt)> | dalykas (Zouy) |

ir patikrinkite Gonzalez knygos detalės

ir u galite tai padaryti labai easly in @ DS

nori tai padės

khouly

Galite naudoti pastatytas funtion ADS, S-parametrų modeliavimas.Kaip s_stab_circle, MU ir tt ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back