LNA matavimai, naudojant tik tinklo analizatorius

C

carbon9

Guest
Sveiki, Aš įgyvendinti LNA naudojant Sirenza SBB-5089 MMIC FR4 lenta. Turiu prieigą prie tinklo analizatorius universiteto laboratorijoje su HP 5071 tinklo analizatorius. Noriu LNAs triukšmo duomenis, taikydamos tik tinklo analizatorius matuoti. Ar tai įmanoma? Ačiū

Aš taip nemanau. VNA yra naudojamas mažo signalo grandinių atsaką. Jis naudoja sweeped CW signalo ir detektorius įvertinti S parametrus. Triukšmų lygis matuojamas su geru tikslumu su triukšmo šaltinis ir Y faktoriaus metodą, taigi jums reikės imtuvas (paprastai spektro analizatoriaus ar speciali priemonė), tai padaryti. Aš tikiuosi, kad jis gali padėti. Mazz

kai anrtisu VANS triukšmo skaičius measuetns, bet jei ir nori išmatuoti NF naudoti NF skaitiklis Agilent kad UR VNA nepakanka khouly

SBB-5089 MMIC aukštos NF, ji nėra gera LNA.Use SPF-5043Z su NF = 0.8dB ir freq = 100-4000MhZ, į / iš 50 omų atitiko! Tai 28K $! Ar yra bet pigių NF matuoklis (apie 5 $)?

5 K Triukšmo skaičius metrų, aš abejoju, ir gali ieškoti naudotų daiktų, bet naują, tai bus sunku khouly

Ačiū už visus atsakymus. Dabar aš ieškoti pigaus NF metrų. Ačiū

Jei turite gerą spektro analizatoriaus, galite "kurti" savo NF metrų perkant tik triukšmo šaltinis ir žemas triukšmo stiprintuvu. Kaip NF matuoklis naudoja Y, remiantis aukštos temperatūros / žemos temperatūros šaltinio skleidžiamo triukšmo koeficiento metodą, jūs galite rankiniu būdu išmatuoti (arba įgyvendinti LabVIEW programinės įrangos, pavyzdžiui). Agilent taikymo Pastabos sužinosite daugiau, jei domina. Mazz

[Quote = carbon9] Sveiki, Aš įgyvendinti LNA naudojant Sirenza SBB-5089 MMIC FR4 lenta. Turiu prieigą prie tinklo analizatorius universiteto laboratorijoje su HP 5071 tinklo analizatorius. Noriu LNAs triukšmo duomenis, taikydamos tik tinklo analizatorius matuoti. Ar tai įmanoma? Ačiū [/citata] atsakymas yra NE, TAI NĖRA GALIMAS. bet ... jei turite triukšmo generatorius, jei jūsų VNA imtuvo režimas gali būti įjungtas, jei jūsų LNA pakankamai įgyti paslėpti VNA triukšmą rankinį perjungimo, triukšmo matavimas gali būti tryed, tačiau tai yra mąstymas spekuliacijos. Bet kuriuo atveju, kai, matavimo NF, neapibrėžties šaltinius ir priežastis yra beveik begalinis. Mano pasiūlymas yra, jei turite ne NŽI Jūs negalite nusipirkti, labiausiai pigiau paskola laikotarpį Jūs planuojate naudoti.

Spektro analizatorius gali matuoti LNA triukšmo figūra!

galite matuoti NF su tinklo. 1. tinklo prijungti S21 testą. 2. prisijungti LNAs išvesties prievadas 2. 3. meaure triukšmo lygį. 4. prisijungti LNA su DC. 5. išmatuoti triukšmo kilimo, G + NF, žinote, G, todėl galite padaryti išvadą, NF. 6. jei nematote triukšmo kilimo becuse tinklo aukšto NF, jei tai prijungti nuoroda LNA tarp jūsų Bandomojo objekto ir uosto. Taip pat turėtumėte naudoti mažai RBW. mėgautis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back