LNA Linijiškumas

K

kella

Guest
Aš sukūrė LNA naudojant tranzistorius. S2P failą. Aš noriu žinoti tai įmanoma išmatuoti IP3, P1dB šio LNA naudojant. S2P failą? Jei taip, prašome pateikti man kai kurių straipsnių, viską, kas įmanoma. ačiū iš anksto. / K

Ne jums negali. S parametrai yra tiesinė, todėl jie gali tiesiog pasakyti jums dalykų, pavyzdžiui, pirmyn / atgal pelnas, įvesties / išvesties grąžinimo nuostolių ...

Ar turite galvoje, "imituoti" vietoj "priemonė" IP3/P1dB efektyvumą naudojant S2P failą? Jei taip, tai neįmanoma. Tranzistorius S2P failas yra linijinė (mažo signalo). Netiesinio modeliavimo, pvz IP3/P1dB veiklos modeliavimas, netiesinis modelis (SPICE modelio) turi būti naudojamas tranzistorius. Kuris tranzistorius jūs naudojate? Spėju - remiantis jūsų ankstesni pranešimai - esate naudojant @ DS modeliavimo programa? Ar tai teisinga?

Aš naudoju EC2612 (pHEMT) tranzistorius iš Jungtinių Monolitinis Puslaidininkių (UMS). Modeliavimas Aš dirbu su @ DS.

Gerbiamasis kella, aš prašau jus EC2612'S S2P failą? ir kita informacija priimtinas skelbimai. Ačiū

Sveiki, Jūs turėtumėte ieškoti *. s2d failą. Gero ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back