LNA ir maišiklį problema

B

brmadhukar

Guest
Labas,
Aš mano IC yra LNA ir dviejų pakopų downcovertor kartu su VCO .....Pirmasis maišiklį yra standartiniai Bipolar grandinę.Ką matau, daug harmoniką (šie komponentai nuo theee daliklis į PLL), kai LNA atitikimo komponentai yra glaudžiai su maišiklį 1 iš įdėti kaiščiai (šios produkcijos yra skirtumas).Kaip susitvarkyti su šia.Arba bet kuri nuoroda bus naudinga.I
can't re-pasakiškas IC.Kitos išmintingą nėra problemų.Per trumpą atrodo, kad problema su LNA ir maišyklė.The LNA produkcija yra švari
TIA

Labas

Skaidytis hamonic komponento reikia padidinti tiesiškumo.Norėdami padidinti tiesiškumo reikia padidinti paklaidų srovės Gilbert ląstelių.

Sėkmės

Pabandykite sumažinti PLL pralaidumo veikiantys ciklo filtro sudėtinių dalių (jei jis išorinis).Tai filtro daugiau iš juostos Parazitinės nors padarys PLL lėčiau ...
Jei Jūsų problema susijusi su juosta Parazitinės gal yra kita problema.

Iki
Mazz

Labas,
Tais pačiais IC Aš mano IF1 produkcijos arti LNA įvedimo.Į LNA produkcija Man didelė LO1 produkcijos (-55dBm).Ar LO nuotėkio didelė problema Gilbert ląstelių.

Aš neturiu problemos fazinį triukšmą, todėl manau, kad PLL / VCO nee negalima liesti.

Kaip aš galiu pakeisti poslinkis į Gilbert ląstelių, jei reikia padidinti tiesiškumo.I
can't change IC.

BR
M

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back