LNA ir maišiklį klausimas

F

fanshuo

Guest
į LNA ir Gilbert maišytuvas dizainas, Man nepavyko rasti nors naudoti PVO dabartinę šaltinio išėjimo varža didinti įtampos padidėjimas.
Kodėl už tai?

į maišytuvas dizainas pelnas nėra pagrindinis faktorius, kad mikser daug spec labai labai didelis pelnas ne visada reikia.

į LNA labiausiai naudoti induktoriaus į krovinio ar net rezistorius

khouly

didelio ne visada nori
bet kodėl niekas naudoja ji bet kuriuo atveju?

Aš žinau bet necessarity naudoti induktoriaus arba rezistorius kaip apkrova, kas yra priežastis?

Manau, kad ji gali būti naudojama valdymo išėjimo varža.kad atitikimas bus lengviau

khouly

Dviejų priežasčių:

1.Triukšmas: PVO yra daug triukšmingų nei IND / Res

2.Dažnis: PVO bus degraduoja aukšto dažnio padidėjimas.

1.PMOS nebūtinai generuoti daugiau triukšmo nei rezistorius
2Whether ji degraduoja aukšto dažnio padidėjimo LNA priklauso nuo jo dydžio.Be to, net ji pablogina aukšto dažnio padidėjimas, kodėl ji nenaudojama maišiklį arba

1.Taip, bet labai kartais.

2.Aš tik turi patirties LNA.Aš negaliu padėti ir dėl Mikser dizainas

3.Normarlly LNA naudoti induktoriaus, pakrovimo.Ir u galėtų pelnas iš LNA būti dažnių praeinamumo atsakas į norimą freq.Naudodamiesi PVO, ir turės lowpass atsakymą.Ir labai didelis pelnas yra pateikta žemo dažnio.Gal šimtus kartų didesnis nei pelnas yra gimęs norimą dažnį.Tai nėra gerai.

4.Kitas dalykas, aš paminėti pradžioje yra tiesiškumo pagarbą.

5.Actrually kai ir tikrai pradėti kuriant LNA, ir gali rasti naudojant PVO, pakrovimo yra labai praktiška.Kaip įtakos PVO yra didelė problema.

apie save trečiame punkte, jei jūs naudojate rezistorius kaip pakrovimas, taip pat yra didelis augimas žemo dažnio.

Manau, kad esate teisę į 5 punktą.Įstrižinės yra problema, ji yra paprasta naudoti induktoriaus.

Manau, kita priežastis yra ta, kad produkcija pasipriešinimo MOP tranzistorius nėra aiškiai apibrėžta.Tai tiksli vertė nėra modeliuojama labai gerai.

Teisingas.Štai kodėl aš niekada naudoti res už LNA pakrovimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back