LM317T atsistatydinti Voltage Regulator

M

mhamzah3

Guest
Aš pastato Down Voltage Regulator žingsnį nuo 70V iki 20V su 2 LM317T lustą.Konstrukcijos schema yra pridedamas šio posto.

Problema, gaunu tai, kai aš apkrovos su 0,3-0,5 amperų grandinę, įtampa yra nepastovi, kai išėjimo lašai nuo 19.85V iki 10V.

Duomenų lape, maksimali srovė, kurią galima padaryti iš LM317T yra 1.5A, bet aš negaliu padaryti, kad didelė elektros srovė.Maksimali srovė atkreipti yra mažesnis nei 200 mA pasiekti stabilią išėjimo įtampą.

Please help.

Ačiū
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Patikrinkite:

Ar Vin - Vout <40 V kiekvieno reguliatorius lustą?

70V tiekimas gali teikti 1A dabartinis?

Vin-Vout pirmąjį lustą, tai 70-42 = 28V, o antrasis lustas yra 44-20 = 24V.

70V tiekimas gali teikti ir 7A Max.

Aš dešimtmetį langelį pateikti įkelti į grandinę.

mhamzah3 rašė:

Vin-Vout pirmąjį lustą, tai 70-42 = 28V, o antrasis lustas yra 44-20 = 24V.70V tiekimas gali teikti ir 7A Max.Aš dešimtmetį langelį pateikti įkelti į grandinę.

Manau lape nebuvo nurodyta išėjimo įtampa arba aš praleidau su juo.

Dėkojame už pagalbą me out.Tai yra pirmas kartas skelbimą forume.Pasistengsime, kad out.

Ei, man reikia šiek tiek padėti, aš jau atsistatydino įtampa iki 37V, bet dabar mano problema aš negaliu srovę iki 0,3 m. Voltage Regulator dizainas, kad aš padariau.Maksimali srovė, kuri gali būti daromos šios grandinės 0.14A.Jeigu aš turiu daryti daugiau kaip 0,14, kuri yra iki 0.27A, išėjimo įtampa taps nestabili.kurie lašai žymiai mažiau nei 10V.

Ar yra kokia nors dizaino pakeitimus, kurie gali būti ištaisyti šią problemą?

Naudokite išorės pratraukite tranzistorius esate perkaitimo 317.

Kaip jau buvo minėta, kad esate perkaitimo dalis.Jeigu jūs skaitote duomenų lapą, labai greitai sklaidos galios apskaičiavimo iš duomenų lape sako
PD = ((VIN-VOUT) * IL) (VIN * IG).Jei ignoruoti VIN * IG ir tiesiog naudokite pirmoji dalis lygtis ir tarkim 1A paprastumas PD = (70-37) * 1A = 33W pirmojo etapo.Nėra absoliučiai jokios, kad paketas tvarkymo 33W be jokių didelių šilumos nuskendo rūšiuoti.Jūs pataikyti šiluminis išjungimas pirmajame etape.Štai kodėl jūs matote įtampos kritimą, kaip jums padidinti dabartinę.Jūs tikriausiai pradeda ją antrasis etapas taip pat.Skaityti dėl šilumos šalintuvo reikalavimus skyrių.

Manau, kad ši tema ir tema http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=1073483 # 1.073.483 sutampa arba turintys tą pačią problemą.

jeigu srovė yra motorboating esate tikrai perkaitimo, šilumos kriaukle.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back