"Linux"

V

veiledcavalier

Guest
elsalam alykom, esu nauja "Linux" Aš nežinau, bet apie tai, ką aš tiesiog nuėjo į linux.org, bet aš nežinau, ką turėčiau atsisiųsti. Aš perskaičiau smthing kaip rehat ... Ar Linux rūšių? PLZ help Thanks a lot

tai, ką norite daryti su Linux? ir nori jį naudoti? arba? Red Hat Linux "buvo viena iš Linux distribucijų

Hi, Yeah "Red Hat Linux distribucija. Linux turi daug versijų, pavyzdžiui, Red Hat, Mandrake, süße ir tt Jūs galite atsisiųsti vieną iš šių. Dėka Shaikhui Sarfraz

Puikus vadovas pradedantiesiems. eiti per svetainę www.tldp.org , reiškia Linux dokumentacijos projektas. h ** p: / / www.tldp.org / LDP / intro-linux / intro-linux.pdf

Taip, aš noriu jį naudoti kaip operacinė sistema, kaip Windows. kuri yra naujausia versija "Linux"? jie skiriasi, pavyzdžiui, Windows XP, XP SP2 ....? Thanks a lot

Gerai, manau, turėtumėte perskaityti dokumentus, ivar4ever numatyta. Linux turi daug skirtingų distrobutions, leidžia Tarkime, jūs turite XP, iš bendrovės, XP bendrovė B ir tt .. Taigi, atsižvelgiant į tai, ko norite jūs distrobution, jums pasirinkti jūsų Linux. Jūs netgi galite sukurti savo "Linux" ir ją vadina veiledcavalier-linux Naujausias distrobutions, platinti Linux "bendrovės" svetaines. Kaip Mandriva, Fedora Core, Debian, Ubuntu, Kubuntu, "Gentoo" ir tt .. yra apie + -450 oficialus Linux laid ˛ a, ne viskas pavadinimas juos visus.

Sveiki, Jei norite, pavyzdžiui, Linux, langus, turiu omeny geras GUI Linux, nei bandyti Fedora 9 arba 10. Tai yra gana panašus į "Windows GUI. Dėka Shaikhui Sarfraz

pradžioje RedHat Linux 9 Linux žaliems ir tt, taip pat kitos keletą gerų knygų, pradėti šių knygų galima parsisiųsti iš flazx.com arba ebooksclub.org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back