Linux VHDL apartamentai

F

fe64970103

Guest
Sveiki visi!

Aš neseniai persikėlė į Linux ir norėčiau keletą pastabų ar pasiūlymų dėl VHDL įrankiai Linux.Aš projektavimo su @ ltera ir Xilinx prietaisai.

Ar yra koks nors kompiliatorių, schematyczność / teksto įrašas, imitatorius, signalo peržiūros įrankis?

Dėkojame už jūsų komentarus!

ženklas

ModelSim, Synplify ir @ ltera qu (at) rtus II taip pat yra prieinami Linux platformoms.Pagal Wine arba VMware,
taip pat galite naudoti Xilinx įgyvendinimo priemones dėl Linux mašinos.

Manau, kad labiausiai VHDL-Įrankiai runs under Linux!Į istoriją VHDL įrankiai Dizainas Unix, per pastaruosius metus jūrų kūrėjas VHDL Software pereiti prie langų platforma.
Daugiausiai galite atsisiųsti iš kūrėjo puslapyje yra langai taip pat Unix / Linux programinės įrangos versija!
Dėl kokių priemonių jūs ieškote?Aš galiu pasakyti, kur jūs galite juos rasti.Daugiausiai Manau Dizainas su VHDL jums reikės šios programos:
Translogic patogu / Eale, ModelSim, Synplify ir qu (at) rtus.Visi šie įrankiai veikia po Windows ir Linux.

Phytex

Aš ieškau NEMOKAMAI DR.Curently Aš naudoju qu (at) rtus Web Edition Windows, bet norėčiau pereiti prie Linux.Kur aš galiu gauti qu (at) rtus Linux kalba.

Paprastai man reikia konkursas @ ltera prietaisai, treniruoklis ir bangos žiūrovo ir galbūt "GUI bandymo bangų generatoriaus.

Pažymėti

hi, galėtų galėtumėte sužinoti daugiau apie tai, kaip naudoti synplify pagal vyno programa?Man nepavyko

Max fe64970103:

Mano žiniomis, linux versija q # @ rt # s nėra nemokama.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back