A
asueee0
Guest
ieško šių Linux pagrįsta programa: 1. temperatūros monitoringo programa 2. tuning programą, kuri galėtų pakoreguoti CPU (AMD 64) šerdies įtampa ir multiplikatoriaus be rebbot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gal tai padės šiek tiek. Edit: turiu, tai taip pat nebuvo išbandyti nors.Jei turite nešiojamąjį kompiuterį su "Centrino" ar AMD64 architektūros procesorius, jūs galbūt norėsite naudoti mc powernowd, fantastinis energijos valdymo demonas. Aš pradėjau powernowd ir su nuostaba stebėjo, kaip mano procesoriaus temperatūra nukrito iki 15 laipsnių Celsijaus per 10 minučių. Tai gali būti geras laikas atkreipti dėmesį į tiesiog, ką įrankis aš naudoju sužinoti procesoriaus temperatūrą. Aš naudoju (drumroll prašome) gkrellm, kurios faktiškai ataskaitos daug įdomių dalykų apie jūsų nustatymuose. Jo numatytąją konfigūraciją, gkrellm nėra rodoma procesoriaus temperatūra, tačiau galite lengvai padaryti tai padaryti, dešiniuoju pelės klavišu ant "procesoriaus" ir pasirinkti "Jutikliai -> Temperatūros" ir spustelėję langelį, sakydamas: "thermal_zone / THMO".
http://rpmseek.com/rpm-pl/cpuinfo.html?hl=com&cs=cpu:PN:0:0:0:0
Komplektas Vardas cpuinfo Santrauka Ši programėlė rodo esamą CPU temperatūros ir dažnio