linijinis prognozavimas naudojant LMS padėti reikia

K

kaustubh

Guest
Hello everyone
kaip dalį savo paskutinių metų projekto Norėčiau sužinoti, jei kuri nors u have got kodas įgyvendinimo priekį prognozavimas naudojant LMS.Aš pats bandė rašyti apie MATLAB kodo bet aš tiesiog negali nuspėti Didžioji dalis duomenų (čia turiu priimti norimą signalo kosinusas bangos).Jaučiu reikia gal bandyti mokyti savo svorius su šiek tiek daugiau duomenų (čia aš išnagrinėjo maždaug 10.000 mėginių).
Taip pat galiu prognozuoti signalą, jeigu mano fmfs = 10 * fs jei FM yra Freq.iš kosinusas bangų ir FS mėginių ėmimo dažnumą.Negaliu suprasti, kodėl kodas neveikia, jei aš daugiau FS prie didelės vertės.Please help!Skelbimas po 1 minučių:fm = fs * 10, o ne fmfs = fs * 10, kaip buvo minėta Ankstesnis

Hello there,

LPC yra kalbos kodavimo metodas, kuris naudoja stochastyczny kurių aproach.Jis modelių burną probabilistically, pavyzdžiui, jūsų balso stygų ir modeliai balso ir atimsime juos iš originalo.Klaida jums yra siunčiama per liniją ir taip sutaupyti bitų, ir geerates tai bent panašiai gauti, pabaigos.

Jos nėra gera idėja prašyti kodo, galiu suteikti Jums su juo, bet manau, kad reikia bandyti jūsų pačių, jos nebuvo labai sunku.

Linkėjimai
Qasmi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back