Linijinis maitinimo dizainas!!

R

Rfboy

Guest
Hi guys, kur galėčiau rasti geros elektroninės knygos dizaino linijų maitinimo su indukcinės įvedimo ...... Thak jums

Manau, tai reiškia, transformatorius įvestį. Paieška Pomėgiai grandynams ir Mažų projektų problemos forume. Čia rasite pranešimų apie kai dizaino. E-mail man, jei turite desigs turiu. Nuoširdžiausi linkėjimai.

Yra daug gerų knygų apie Linijinis Maitinimo Dizainas - tai apie Amazonės paiešką. Kaip pirmojo įplaukimo uostas jūs tikrai turėtų pabandyti Nacionalinės puslaidininkių svetainėje ir linijiniai Puslaidininkių svetainėje ir pažvelgti į taikymo pastabas dėl Linijinis reguliatoriai. Jei norite gauti greitą tiekimas vyksta galite naudoti LM317 reguliatorius ir pritaikyti ją nuo 1.25V iki žemiau įėjimo įtampos reguliatorius 2V apie. Jie nėra sunku gauti darbo visi geriausi ir geros kloties Siogūnas

Sveiki Elektor Elektronika padarė pic16f84 kontroliuojamos PSU ir aš rasiu viena interneto matau, jei aš galiu iki įkelti jį čia (ne 1 forma Elektor turiu pasakyti) snaper

Radau jį tai gali jums padėti, arba bent jau duoti ir keletas patarimų forma, jei u like tiesiog ištrinti pic mikroschema ir naudoti 10k puodai su 5 voltų pašarų snaper

Kitas geras šaltinis paprastas dizainas yra mėgėjiškos radijo vadovai kurio vykdomas pagal JAV ARRL ir JK RSGB. Be to, bet vyresnio amžiaus, bendrosios paskirties radijo inžinerijos vadovas dirbs. Patikrinkite savo vietos biblioteką pagal Termanas vienas iš maždaug 50 metų senumo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back