Linijinis Diferencialinių lygčių sprendimas naudojant Opamp

R

RollingEEE

Guest
Sveiki, Ar galite man padėti. Duok man grandinės schema naudojant opamps ir pasyviųjų elementų, kad išspręsti prieš (t) d ³ v / dt ³ + 2 d ² prieš / dt ² - 4 dv / dt + 2V = U (t), jei įtampos U (t) yra pateikta, nors kai generatorius . pradines sąlygas: v (t = 0) = 0; DV (t = 0) / dt = -2 Ð ² v / dt ² = 3, t = 0

Gal galite transformuoti šią laiko domeno diferencialinė lygtis Laplaso S-domain sistemos perdavimo funkcija, ty gauti. U (-ai) / V (-iai) = S ^ 3 +2 s ^ 2-4s 2. Dabar užduotį turėtumėte atlikti projektavimo sistemą realizuoti šį TF naudojant avtive grandinių. Nuoširdžiausi linkėjimai! - San

Ar galite duoti man bet įgyvendinti tokį ratą pavyzdys / pamoka?

jūs turėtumėte įsitikinti, integratorius, angis, atimti iš opamps grandines.

[Quote = leohart] rasti urself linijinės ciruit analizė vadovėlis [/quote] cha cha labai juokinga, aš Hayt Kemmerly Durbin Boylstad, Coughlin ir Driscol

Manau, turite tai padaryti su integratorius, nes diferencijavimas nėra priežasčių (ty jūs negalite apskaičiuoti realiuoju laiku darinys). Jei galite nustatyti pradines sąlygas, ir turėti 3 integratorius, atrodo, kaip jis turėtų būti pasiekiamas. Turėtumėte ieškoti, kai analoginių kompiuterių knygos

Rasti kažką apie analoginių kompiuterių. Tai labai sena istorija, ir gerai žinomas 60.

jūs turėtumėte įsitikinti, valstybės erdvėje realizuoti šį diferencialinė lygtis. Su jo relization galite ją įgyvendinti naudojant tik integratorius, papildantiems įtaisams ir vartydami stiprintuvų. Štai ir viskas. Aš atsiųsti jums trumpas pastabas apie analoginių skaičiavimo. Aš rekomenduoju knygą daugiau insigth šia tema. Knyga linijų sistemų Kailath.

vienas analoginis filtras technika lygtis būklės, kuri gali būti įgyvendinta naudojant Opamp, bet jūs turite paversti kelionių lygtis į valstybės erdvės lygtis manau

įjungimo kondensatorių grandinės gali lengvai abtain šią funkciją.

ei imtis Laplaso transformacija lygtys ... ir gausite s domeno lygtis ... šį eqation ir rašyti STD N atkreipti coressponding pasyviųjų komponentų, pavyzdžiui, kondensatorių 1/s...etc ir gausite idėja kaip grandinė atrodo ..

Ak, kaip aš galiu atsisiųsti tą knygą, aš esu suinteresuotas analoginių skaičiavimo idėja ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back