Linijiniai reguliatorius su labai žemas ESR kepurės

ESR kondensatorius ir yra labai sunku įvertinti.For ur geriausia taikyti, ir būtų geriau pasirinkti rekomenduoti kondensatorius.

Sefton,
Žiūrėkite JAV Nacionalinio Puslaidininkiai Application Note-1148; skirsnio "ESR ir stabilumą".
Linkėjimai,
Kral

Thanks guys.Tikrinant kad APP dėmesį ir atrodo, kad aš negaliu naudoti LDO čia.Deja, aš pakimba su Low ESR dangtelis - negalima keisti.

Labai žemas ESR tiekimo atsiliepimus sistema gali oscilate ....Geriausia yra naudoti kondensatoriai su daugiau ESR pagarbos lape ....leomecma

S

Sefton

Guest
Aš naudoju linijinį reguliatorius (LM1117).Dėl priežasčių, kad aš neisiu į čia, turiu prijungti 3 dangtelius (470UF kiekvienas) produkcija.Veiksmingas ESR disertacija dangteliai yra mažesnis nei 0.05Ω.Į duomenų lapą LM1117 jie rekomenduoja produkcija dangteliu su ESR nuo 0.3Ω - 22Ω.Prisimenu kažkur skaityti, kad jei ESR yra per mažas, ten gali būti nestabili, nors aš nepamenu, jei ji buvo už switchmode arba linijinė.Duomenų lape nurodoma minimali ESR vertė 0.3Ω todėl esu susirūpinęs, kad.Turėčiau prisijungti serijos atsparumo 0.27Ω?
Visi komentarai ir pasiūlymai bus vertinami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back