linijiškumą BJT

B

bouchy

Guest
Hi All,

Turiu porą klausimų:

1 - Kas nustato Dies tranzistorius tiesiškumas?

2 - aš perskaičiau, kad (pvz., RC) atsiliepimą į bendro-spinduolis tranzistorius naudojimas gali pagerinti mano tranzistorius tiesiškumas.Can someone please paaiškinti?

Ačiū

Atsisiųskite šį vadovėlį apie BJTs ir laikyti jį Biblijoje:
http://www.microst.it/Tutorial/bjt_eng.html

Apie tiesiškumas ir kitus klausimus, "CE" konfigūraciją (jei din't norite skaityti visą kelią, ir aš ecourage galite skaityti ..) eikite į 98 puslapį, kur rasite šios:
Citata:

Kitas svarbus pasekmė, įskaitant atsparumo re skleidėjas yra tas, kad leidžia vairo rankena daugiau signalų įvedimo nepatirdama Netiesinė iškraipymo.

Hello IanPasper apsistoti,
emiterio varža yra naudojami siekiant padidinti AMT Linijinis į tranzistorius.faktiškai jis yra naudojamas, kad neigiamų atsiliepimų pasiekti stabilią gain.pls nušviesti šiuo klausimu.

BJT linijinės įvesties diapazonas yra ribotas 4Vt diapazonas (apie 100mV).

Jei "CE" (bendri spinduolis) grandinės su degeneracija su rezistorius, tada įvesties diapazonas gali būti padidintas 1 veiksnys gm * R.

Ibinas.

Ei

Jei atkreipti mažo signalo diagrama BJT (T-model), tada spinduolis varža Re turi nuosekliai su maža signalo emiterio rezistorius.Tai reiškia, kad kai įėjimo įtampa yra taikomas nuo tranzistorius tai yra padalinta tarp dviejų resistanses bazę.Tai ir sukelia mažiau per maža signalo emiterio varža signalas.Tai tik per tai kad yra stiprinama įtampa.Tokiu būdu jūs galite taikyti didesnį signalus BJT ir vis dar mano, kad linijinė.
Kaina yra sukelti pelnas.

Hi IanP,

Kaip mes galime eiti į puslapį 98 savo nuorodą?
Nesu succed daugiau nei 6 psl.
linkėjimai
g

tyassin rašė:

EiJei atkreipti mažo signalo diagrama BJT (T-model), tada spinduolis varža Re turi nuosekliai su maža signalo emiterio rezistorius.
Tai reiškia, kad kai įėjimo įtampa yra taikomas nuo tranzistorius tai yra padalinta tarp dviejų resistanses bazę.
Tai ir sukelia mažiau per maža signalo emiterio varža signalas.
Tai tik per tai kad yra stiprinama įtampa.
Tokiu būdu jūs galite taikyti didesnį signalus BJT ir vis dar mano, kad linijinė.

Kaina yra sukelti pelnas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back