Linearizing paprastųjų diferencialinių lygčių

T

thavamaran

Guest
Hi guys, Im bando linearize susietą nelinijinių odė. Aš dalinės išvestinės finansinės priemonės, ir tada Jakob matrica, aš mačiau popieriaus naudojant valstybės kosmoso modelis Jakob matrica. I cant get nuoroda į šį valstybės kosmoso modelis. Prikabinti nelinijinių odė, dalinės išvestinės priemonės nelinijinių odė ir valstybės kosmoso modelis Jakob matricos. Gali kas nors pagerinti arba paaiškinti, kaip jie gavo valstybės kosmoso modelis, kaip transformacija, tai yra nustatyti sudėties. Atsiprašome už klausia tokiu būdu sukelti I cant rasti visas knygas, arba nuoroda, nuoroda ar aiškinant šį. Prašome padėti man! ačiū!

Manau, valstybės erdvėje metodas yra paprasčiausias ir aptarti Ogata knyga apie Linijinis kontrolės sistemos Desidn

Jei tai yra fizikos (inžinerija)? Problema bet linearizing poreikius, bandymas turi būti varoma fizikos (inžinerija) sistema .... tad kol jums paaiškinti, kad aš nemanau, kad kas nors gali padėti. RT

Ji lengva, vistiek jums pažvelgti į jį. Duosiu trys etapai 1. Nustatyti, kiek kintamųjų, visa sistema 2. Jeigu: 1, naudokite Teiloro eilutė 1 kintamasis order1 plėtra. Jei 2 ar daugiau naudojimo Teiloro eilutė kelių kintamųjų order1 plėtra. 3. nustatyti normalią darbinę kintamasis, ty X = X (0) + x g. dx / dt = dx / dt. pasibaigus šiam trijų žingsnių ir turės savo lygtis linearise versija

Na, manau, jei norite daugiau sužinoti apie valstybės vietos norėtumėte matyti šiame puslapyje: [url = http://en.wikipedia.org/wiki/State_space_ (kontrolė) # Linear_systems] valstybės vietos (kontrolė) - Vikipedija , laisvosios enciklopedijos. [/url], ir kaip jums gali pastebėjo linearization yra reikalingas šio modelio darbą ... todėl jūs galite rasti, kad naudojant Teiloro eilutė prieš pereinant į valstybės kosmoso modelis labai naudinga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back