Likvidavimas skirtumas juosta SMPS transformatorių.

E

eem2am

Guest
Aš darau izoliuotas neprisijungęs flyback apie 20W ... -Kai rankų formavimo SMPS transfornmers, Ar yra koks nors būdas geriausias vėjo skirtumas juosta? (Aš negaliu naudoti trigubo Izoliuotųjų laidų pirminio kaip ten per daug posūkių.)-Yra koks nors būdas siekiant baigti skirtumas juosta tolygiai ?.... aš visada baigti su siaubinga netvarka ..... i don't pamatyti, kaip jis yra žmogiškai įmanoma vėjo skirtumas juosta, vienas sluoksnis ant kitų, ir gauti kiekvieno sluoksnio tiksliai per praėjusius sluoksnių ..... aš kažko trūksta?

Negalima daryti viską iš karto. Jūs tikriausiai turite pateikti maržas iki tam tikro aukščio prieš pridėdami apvija su švino mokinius ir tada pridėti izoliacinės juostos ribų. Holdingas yra, ploni ir diskelį, skirtumas juostelės iš vienos pusės ir jūsų ritė kitų, o sukant aplink juos vyniojama bus "grrrr". Iškirpti apytikslis apskritimo ilgio skirtumas juosta ir taikyti jas atskirai, kol sukūrėme tinkamas aukštis. Shift sutapti skleisti galimas spragas aplink. Genomo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back