Ličio baterija galios

A

Audette

Guest
Turiu klausimą apie baterijų ir kiek energijos jie saugo. Aš ieškau ne naudojant Ličio baterija nešiojamas priemonės - Turiu du pasirinkimai yra 14.8V, 4.4Ah arba 11.1V 4.4Ah. Dirbu su įtampa yra 5V ir 3.3V ir paprastai priemonė naudoti apie 400-500mA įprastu metu. Mano klausimas yra, ar įtampa turėti įtakos, kiek ciklų mano baterija gali eiti per? Kažkas kažkada man pasakė, įtampa daro labai mažai skirtumą per baterijų energijos ir kad ji yra Ak specifikacija, kad klausimai. Tačiau aš niekada iš tikrųjų gavo tinkamą paaiškinimą, kodėl taip yra, ir aš dar nežino, kiek, ar tai yra atvejis. Aš tikėjausi, kad mano priemonė turėtų būti suteikta galimybė ciklo maždaug 200 iteracijų 14.8V 4.4Ah bateriją. Kaip tai įtakos, jei aš einu į 11.1V 4.4Ah akumuliatoriumi ar net žemesnės įtampos, bet tuo pačiu AH. Ačiū iš anksto

Tai Watt valandos ne Ah, kad medžiagos. Watt valandos = energija. Taigi, jei jūs naudojate perjungimo reguliavimo 14.8V baterija ilgiau nei 11.1V. Ciklų skaičius nepriklauso nuo įtampos. Skirtumas yra tiesiog, kad 11.1V 3 ląsteles, 14.8V 4 ląsteles. Jums reikia nustatyti, kaip srovė yra padalyta tarp 5V ir 3.3V, apskaičiuoti, kiek laiko baterija truks. Dirbti valdžią ir prisiimti gal 80% efektyvumą jungimo reguliatoriaus. Keith.

Kai darai baterijos galios apskaičiavimas, Turiu nenaudojama vatų valandų - bet Amphours,. Jei tai galima pakeisti? Aš naudoju formulę, kuri apskaičiuoja esamą x laikas - pridėti 20% papildomą 80% efektyvumo ir padalinti akumuliatoriaus mAh rezultato vertę. Tai aš maniau, buvo ciklų skaičius. Tačiau tai nereiškia, neatsižvelgia į sąskaitą įtampos. Turėčiau būti atitinkamai pakeisti šį, srovės įtampa x laikas? [Color = "Sidabrinė"] [size = 1] ---------- Rašyti pridėta ne 10:13 -------- - Ankstesnė žinutė buvo ne 10:13 ---------- [/size] [/color] Kai darai baterijos galios apskaičiavimas, Turiu nenaudojama vatų valandas - bet Amphours. Jei tai galima pakeisti? Aš naudoju formulę, kuri apskaičiuoja esamą x laikas - pridėti 20% papildomą 80% efektyvumo ir padalinti akumuliatoriaus mAh rezultato vertę. Tai aš maniau, buvo ciklų skaičius. Tačiau tai nereiškia, neatsižvelgia į sąskaitą įtampos. Turėčiau būti atitinkamai pakeisti šį, dabartinę x įtampos x kartą?

Jūs turite atsižvelgti į įtampą, gauti elektros energiją (ir energija). Galia = V x amperų. Amp valandų yra gerai, jei žinote, jūsų grandinė užima tam tikrą srovę ir įtampa nustatoma. Jei pradeda skirtis įtampos ir grandinės naudoja perjungimo reguliatorių, tada srovė taip pat pakeisti, taigi jums reikės atsižvelgti. Kai naudojate esamą / laikas / įtampos ir pridėti 80% efektyvumą, ką jums reikia baigti su laiko suma, kad grandinė truks vieną mokestį. Pavyzdžiui, jei jūsų grandinės trunka 5V 1A vartojate 5V. 80% efektyvumas reguliatorius imsis 6.25W generuoti 5V (6W, kaip jūs manote). Jei sukuriate jį nuo 14.8V baterija, tada 6.25W kaip 422mA. Taigi, jūsų 4.4Ah akumuliatorius trunka 10,4 valandos. Jei jūs vėl padarė su 11.1V baterija apskaičiavimą galėtumėte imtis 563mA ir kad baterija būtų tik truks 7,8 valandos. Baterija bus trukti ciklų skaičius priklauso nuo markės ir kokybės baterijos, bet paprastai yra nuo 500 iki 1000 ištisiniai ciklai. Su LiIon daliniai išleidimas nėra linkę mažinti gyvenimą taip daug, 1000 puse išleidimas yra tikriausiai atitinka 500 pilnų mokesčius, baterijos tarnavimo laikas. Keith

Dėkojame už jūsų išsamų atsakymą Keith. Ar galite patvirtinti šį skaičiavimą, pagrįstą, ką jūs sakėte, tačiau keistas vykdymo metu. Linija 5V, 0.3A kartu su 80% efektyvumo 1.88W. 3,3 linijos, 0.3A, kartu su 80% efektyvumo, reikia 1.24W. 30 sekundžių ir 3.3V, 5V linija bus naudojama 60 sekundžių už kiekvieną mėginių ėmimo ciklą. taigi, jei mes manome vienas ciklas yra 60seconds, Watts naudojami tuo metu, 5V linija = 1,88 * (30/60) = 0.94 3.3V line = 1.24 * (60/60) = 1,24 Todėl bendra galia vatais reikalaujama už 60 sekundžių = 0,94 + 1,24 = 2,18 Jei baterija 14.8V, 4.4Ah akumuliatorius, vid srovė iš akumuliatoriaus naudojamas = 2.18W/14.8V = 150mA Todėl valandų baterijos truks = 4400mAh/150mA = 29 valandų Ar galiu tada konvertuoti šį į ciklų skaičių, sakydamas = 29 * 60 * 60 (konvertuoti į sekundžių) / 60 (mėginių ėmimas ciklo trukmė) = 1740 Taigi galiu teigti, kad geriausiu atveju baterija duos man 1740 60second ciklų?

Jūs skaičiavimai yra bauda iki 29 valandų. Jūsų kitą bitų iš tiesų yra teisinga, tačiau sudėtingas būdas vyksta nuo 29 val iki 1740 minučių. Jūs apskaičiuoti prie sekundžių, tada konvertuoti jį atgal minučių (* 60/60), bet atsakymas yra teisingas. Ciklų čia neturėtų būti painiojama su įkrovimo / iškrovimo ciklų baterijos tarnavimo laikas, ty prieš baterija turintis mokestį ir reikia pakeisti nauju. Tai paprastai yra nuo 500 iki 1000 įkrovimo / iškrovimo ciklų. Keith.

Ačiū. Dabar aš gauti baterija ir testą ir pamatyti, kaip tiksliai apskaičiuoti :)

Todėl aš manau, kad geriausiu atveju baterija duos man 1740 60second ciklus?
g.gif

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back