LG monitoriaus problema

M

mamhosney

Guest
mano LG ekranas gerai kurį laiką, tada maždaug po vienos ar dviejų valandų jis išjungiamas pats gali bet kuri įstaiga man padėti, prašome ...
ačiū.

Labas,
Paspauskite dešiniu pelės klavišu ant darbo stalo
spustelėkite savybės ---> wygaszacza ---> Energijos taupymo nustatymai

Thanks,
but I
don't think problema čia
Manau, kad mano CRT, kuris gali būti mažos taršos
taip, monitorius išjungtas po tam tikro laikotarpio,

yra tai, kad pataisyti ar yra dar kita problema

Gali būti you're right

kaip mano monitorius (it's old) kartais eina juoda, kai oras yra per karštas (jei aš pamirštu įkelti oro kondicionierius ar net ventiliatorius Paskyrimo tiesiai į monitorių)
o jis veikia gerai geras oras

kaip modelis?

jei persijungti maitinimo mygtuką (off / on) kas atsitiko?

Turite atrodo schema ir paslaugų vadovo ar pan šią svetainę:
www.eserviceinfo.com Ok?
Nuoširdžiausi linkėjimai.
ta2ctp

Thanks i will patikrinti rankiniu būdu ir atsakymas, jei rasti problema, ar ne

Įsitikinkite, kad maitinimo įtampa dėl CRT.
Taip pat vaizdo etape.
Prašome naudoti osciloskopu.

Dauguma laiko ist yra litavimo problema.Jei laimėjote galia (pašalinti maitinimo) ir ieškoti skelbimų spausdinimo kontaktų, kurie neveikia.Tai didžiąją laiko aplink FBT (juoda ritė truputis raudonos ir baltos kabelius į mėgintuvėlį) Būkite atidūs AUKŠTOS ĮTAMPOS.

Eppieelco

ir patikrino, labiausiai nuorodos mano stebėti vadove, bet man nepavyko rasti ji

jei kuri nors rasti LG 440si Rankinis siųskite man ... "
Thanks for all

Aš turėjau tą pačią problemą, siūlome, skambinti į įmonę ir paprašyti jų, jei ne padeda!tiesiog atsižvelgti į jų aptarnavimo ir jie ją patikrinti!
Aš tą patį problemoms, ir pagaliau man pakeitė monitorių.

i NEC-FE770 17 "FLAT po tam tikro laiko, kai apkrovos didelės raiškos kaip 3d žaidimą. Ji gamina garso kaip ir kai kurie lėtai garso signalų reguliariai po to, kai paleisti dirbti bauda. Tai gali kai kurios dalykas yra silpnas? Kaip galima išspręsti šią problemą?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back