Lenkai ir nulis

A

anil555

Guest
Hi all,

I guess I have a labai kvailas klausimas.

Mes visi sužinojo, kad poliai ir nuliai yra pateikiama kondensatorius arba parazitinių arba išorės.Lenkai linkę padidinti pelną iki begalybės ir nulio iki 0.
Aš sužinojau, kad daugeliu atvejų išėjimo apkrovos talpos, arba tuo atveju, Op-Amp kad talpa ne produkcijos pirmajame etape, yra dominuojančios ašigalis.

Į talpa varža mažėja, nes skrydžių dažnumo.Tarkime F0 būti dažnis dominuoja ašigalis.kai f> F0, dominuojantis talpa linkę mažinti savo varža, todėl Kvantinė įtampos mažėja visoje jos sumažina.

Todėl atsižvelgiant į pirmiau pateiktą paaiškinimą pelnas turėtų sumažėti ir kas atsitinka, kai u pamatyti Bode sklypas.

Tada kodėl tai, kad poliai yra apibrėžiama kaip tos, kurios padidinti pelną iki begalybės.Ištaisykite mane.Ačiū

ARJ

Max anil555,
of the transfer function.

Į bode Sklypas mes dydį

perdavimo funkcija.Taigi nulinis šis dydis didėja dažnio padidėjimas ir Poles šis dydis mažėja su dažnis mažėja.
Pavyzdžiui dėl słupowo mes to:
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

kiekvieną kartą i Wkopać šiuo klausimu per daug.pavyzdžiui, mano, 1 / (1 p), centras yra s = in =- 1 arba m = j, kurie yra imagniary kryptį, tačiau bode sklypo centras dažnis w = 1,
tai mes vadiname 3dB dažnumo, tada, kaip mes susiję centras w = 1 bode sklypas prie stulpų m j = 1 / (1
p )???.Ir w = 1 bode sklypo sukelti pelnas sumažėjo, bet ne begalinis augimas, o m = j tai sukelia įgyti būti begalinis, kai S =- 1, i just susijusios jį į Opamp sukonfigūruotas kaip pasekėjų ir išreiškė 1 / (1 p), todėl ne už s =- 1, i just minties jo dydis yra 1, o fazės yra 180, tad tiesiog atšaukti 1 1 / (1 s) ir pasekėjų oscilliates ir eina į begalinis, jei ne ribą elektros energijos tiekimo.tikiuosi, kas nors gali tai paaiškinti

Max maninnet,
, and for real w the term w˛ p˛ never equals zero.

Į bode Sklypas mes sklypo dydį perdavimo funkcija tik realios vertės m,

ir nekilnojamojo w sąvoka m ˛ p ˛ niekada nebuvo lygus nuliui.

Ačiū naalald,

But i am still confused.

Iš op amp mes naudojame słupowo suskaidydamos padalinti dominuoja ir ne dominuojančią polius.Jei Thats nebuvo padaryta tada skambìjimo ar svyravimas gali būti vertinama atsižvelgiant į produkcijos.Aš manyti, kad priežastis, kaip įgyti linksta prie begalybės.

Šiuo atveju słupowo tikrųjų daro produkcija pereiti iki begalybės.I dont pamatyti kokių nors atsiliepimų čia, nes dviejų pakopų Op-Amp
doesnt turite kokių nors atsiliepimų.

Correct me if I am wrong.

ARJ

s = σ jω
Kai mes skaičiuoti dažnio atsakas, tegul σ = 0 (tik įsivaizduojama ašis s plokštumoje)
O (s) = 1 / (s 1) => | H (jω) | = | 1 / (1 jω) |
S =- 1, H (-1) => ∞, kairė pusė plokštumoje słupowo
ω = 1, | H (jω) | = 1 / √ 2, 3dB dažnių

į lurx:
Jūs matematikos, žinoma, turi prasmę, tačiau kyla klausimas: ašigalį s = in =- 1 arba m = j, bet kodėl w = 1 bode sklypas yra dar vadinama "słupowo vietą w = 1", kurioje ji tiesiog sukelti įgyti lašus ne iki begalybės?

pavyzdžiui: 1 / (s 1) / (-ų 10) / (-ų 100), laukas yra w = j, 10j, 100j, bet bode sklypo słupowo yra m = 1, 10100, kaip mes turėtume realted , jie yra tik vienodo dydžio, bet vadinamosios "słupowo dažnumas" dėl bode sklypas tik sukelti pelnas sumažėjo,
o ne begalinis, tai kodėl vis dar vadiname "pole"?

Apsvarstykite, kaip aš tikiu, kad jūs visi žinome, kad poliai ir nuliai taikomos Laplaso transformuotos perdavimo funkcija.Tai reiškia, kad poliai ir nuliai yra s-plokštumos apskritai ir tik ypatingais atvejais dėl in ašį.Jei kalbėti apie realią grandinėmis ir jų Bode sklypo jūs kalbate apie tai, kas vyksta in ašis tik.Visų pirma po anil555 sako kad f>> Dėl pelno sumažėja iki 0, kuri yra teisinga, tačiau tai nereiškia, kad ten yra nulis, ne Nes.Yra słupowo ten, dažnio atsakas pertraukos žemyn, tačiau yra nulis tik begalinis, todėl tiksliai pasakyti, kad mes turime perdavimo funkcija nulio į begalybės dažnį.
Nes kai 1 / (1 p) mes słupowo ne s =- 1, kuri yra s-plokštumos ir neigiamas realią kryptį, o ne dėl įsivaizduojamo in kryptį, kurioje mes vertiname dažnio atsakas grandinės .Akivaizdu, kad 1 / (1 p) apibrėžia keletas paviršiaus 3 Dimensija Koordinatinė sistema, kuri s-plokštumos yra tik du matmenys (realias ir įsivaizduojamas dalis s dviejų kintamųjų paviršiuje).Kai mes kerta kad paviršiaus plokštumos, statmenos s plokštumai ir kertanti in ašies Dostaliśmy dažnio atsakas.Taigi, Furjė transformacija yra tik ypatingais atvejais, kai Laplaso transformacija.Bet kuriuo atveju, kai s = in 1 / (1 p) tampa sudėtinga funkcijos 1 / (1 in), kuris fazės ir dydį ir dydį, yra 1/sqrt (1 w ^ 2) ir w = -- 1 mes mastai ne 0,707 jos pradinė vertė ne DC, kuris pagal apibrėžimą yra ašigalis.Į begalybės dažnis mes nulinis kaip aš paaiškinta pirmiau.
Tačiau 1 / (1
p ^ 2) turi polius imaginário ašies ir ir jie J1.Taigi ne w = -1 Laplaso perdavimo funkcija ir dažnio perdavimo funkcija pereiti iki begalybės, kad vėl mes turime polius.
Funkcija (s 2) / (1
p ^ 2) yra tokio paties įsivaizduojama ašis polių bet nulis S =- 2, kad ši funkcija yra 0 šiuo metu į daiktinius ašies ir begalinis ant įsivaizduojamo ašies, kai mes žiūrime į dažnio atsakas.Tą kryptį mes tik pamatyti poveikis nulinis sukelia 3-jų matmenų paviršius yra lygus 0 į daiktinius ašys, tačiau funkcija gautos sankryþos kad paviršiaus išilgai įsivaizduojamo ašies (dažnio atsakas) neturi būti lygus nuliui.
Hope visiems tai aišku.

Ačiū visiems jums už atsakymą

Aš turiu gerą nuorodą, kuri pašalinta daugelis mano abejonių.

http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/733/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back