LED Rezistoriai

D

DPG

Guest
Labas

Man reikia šiek tiek pataisyti dėl varžai RGB LED Circuit padėti.

Aš parduotuvėje nusipirko RGB LED kontrolierius, kuris ateina su Sandariųjų RGB numeris paklotai žiburiai.Šių 5V tiekimo paleisti.

Aš taip pat turiu namuose pastatytas RGB LED matricos, kurios reikalauja 12V tiekimas.Turiu 12V reguliatorius skaičiuoti šių ir nori integruoti parduotuvė pastatytas LED.

Kas dydžio rezistorius turi priversti juos dirbti?

TIA

Dan

Ar jums reiškia, kad jūs norite paleisti 5V vienetų iš 12v tiekimas?.Jei taip, norėčiau būti atsargiems, nes prekės, pateikiamos kartu su šių komercinių vienetų paprastai turi apriboti srovės grandinės, ir yra suderinta su rinkiniu lempas.Jeigu tai tik standartinis PSU tada geriausias būdas yra naudoti 5V reg pakankamo galingumo, prijungtas prie PSU 12V.Nenaudokite rezistorių nuosekliai lygiagrečiai su LED, gausite problemų su dabartine Žuvo, ir kitų dalykų.Nėra labai veiksminga tiek.Geriausias būdas yra naudoti juos savo PSUs prijungtas prie bendro elektros tinklo lizdo.Vilties supratau Jūsų klausimą teisingai.

Kind of.

Komercinė rinkinys veiks daugiau nei tiekiamos skaičiaus žibintų, aš kalbėjau su savo technologijų departamentas patvirtinti.

Aš naudoju reguliuojama 12V PSU kontrolės namų pastatyta RGB valdiklio, kuriam bus paleisti gerokai viršija tai, ką aš pakrovimo jį.Žibintai man atrodo, kad serijiniu būdu, kad visi turėtų poreikis yra dar vienas serijos rezistorius.

Kiekviena komercinė šviesa 1 LED (3 Iš viso RGB), tenkančias vienam kanalui, ir mano namų pastatė RGB matrica turi 3 kiekvienos serijos, tenkančias vienam kanalui RGB su 56ohm apie žalią ir mėlyną ir 2x56ohm dėl redchannel.2.2V priekį įtampos ir darant prielaidą, 30mA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back