LED lemputę per karšta viduje?

E

eem2am

Guest
Sveiki, mano vietos parduotuvėje, aš pamačiau, a 240V Maitinimo LED šviesos lempos. Elektronika (SSD, kepurės ir tt) buvo matomas kaip apatinė gaubto dalis buvo skaidrus. Ar tai nėra blogai? ..... I tai, kaip skaidriai, tai reikš, tai leis infraraudonąsias ir tt, kad prasiskverbtų ir "cook-" elektronikos viduje? ...... Šiek tiek, kaip automobilis "virėjai iki" viduje karštą dieną dėl skaidrūs langai. Jei jie naudojami ne per aptvarą, kad ji aušintuvas?

Ar jūs įkaisti IR (saulės)? LED lemputė neturi įkaisti nuo IR. Bet LED lemputė gali įkaisti nuo visų LED tuomet ji turėtų turėti keletą ventiliacijos skyles aušinimui.

Sveiki, aš jūsų mintį, bet ignoruojant infraraudonuosius spindulius, ar tiesa, kad skaidrus korpusas bus gauti daug šilčiau nei nepermatomas viduje? Aš išbandyti 10kw elektros diską kartą skaidriai korpuse ir vidaus temperatūra buvo visi iki 10 laipsnių nepermatomas versija.

Skaidrus korpusas leis kai šiluma spinduliuojama toli. Nepermatomas korpusas sugeria spinduliuojamos šilumos ir korpusas šilčiau.

Mano nuomone, žymiai pervertinimas skleidžiamą šilumos mainų dalį esant žemai temperatūrai. Tai gana mažas, nors, žinoma, sukelia šilumos spinduliavimo T ^ 4 priklausomybė. Pradinis pastebėjimas, susijęs su tiesioginiu saulės šviesos į automobilį, turi būti suprantama pagal atitinkamo šaltinio temperatūra. Kitos pastabos tikriausiai daugiausia daryti su skirtingais atitvarų medžiagų šiluminio laidumo. Terminė analizė, remiantis intuityvių įžvalgų, kartais gali nepavykti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back