LED display pasirašyti ir ARM laive grupėje nusipirkti ..

A

Alan69

Guest
Pirminės idėjos šiuo metu tai labiau įvertinti YGIS interesų vietoj bando nustatyti things up.Su Hamfest ir konvencijos artėja, tai gali būti keletą mėnesių prieš przeniosę apie tai.Tikrai aš noriu dirbti valdybos modelių kilti ir dėl kai kurių vis tiek, kad jie, kaip prisitaikyti, kaip įmanoma.Pirmas dalykas būtų LED display.Kažkas tvarka 1 ir 2 eilutės x 16 arba 20 simbolių.Aš darbe dėl padoraus modelio, todėl gali būti bendro Kaisčiai RGB, viena spalva, arba atskirai RGB ir didelio arba mažo tankio.Tokiu būdu galima padaryti didesnį pasirašyti su mažiau išlaidų mažiau LED, kita tik 1 spalva, kad būtų galima pradėti pigūs, bet tada užpildyti RGB vėliau visiškai spalvotas,
ir tt Yra vietų, kur plokštės arba partijų 8.5x11 lentos gana pigiai, todėl tikslinga daryti didesnį kiekį ir padalinti taip, kad perviršis.Greičiausiai būtų laikyti laive vienoje pusėje, jūs kalno lemputės, apkarpysime skiltyje smeigtukai, palikti bendro Kaisčiai už eilutes 1 / 4 ", tada atlikite kitą eilutę
ir tt Tai iš bendro kaiščių didelis, jums stumti kartonas kaip izoliatorius, tada lituoti laidą kartu dėl bendro eilutėje ryšį. Tai leidžia pigiau vieną pusę valdybos, taip pat visus montažą buvimas toli nuo lemputės, kad būtų lengviau ginti ir naudoti išorėje. Aš jau turiu ĮR kodas ir pasirašyti kodas ir tt, turėtų būti paprasti, pakankamai darbo nors ir padaryti jį gana lengva naudotis su IR klaviatūros ir nuotoliniu būdu, ir bet koks kitas idėjas galėtume sugalvoti ..

Faktiškai ieško kainas atskirų LED suteikia daug prasmės.1000 vienos spalvos LED atrodo vyksta maždaug $ 30, Allegro, todėl 3 spalvų RGB bus 90 $, arba tiek, RRGB būtų $ 120.RGB bendrą paketą lemputės yra daugiau kaip $ 30/100, kad dešimt kartų daugiau išlaidų.Gali gauti kainų skirtumas yra labai didelis kiekis, bet gali taip pat gerai Lūžimo atskirai LED per.Atrodo tai
reikia padaryti najsensowniejsze su atskiru, žinoma jei kas nors žinojo apie konkretų sandorį kažkur aš visiškai pritaikomas.Antrasis yra ARM laive.Atrodo su šiek tiek darbo, prekybos ir darai kiekis 15 ar 20, galėtų ką nors padoraus už $ 40 ar taip, ir gauti 3 $ 120 ar $ 160
ir tt Yra keletas $ 60 ar taip Atmel ARM lentos, Allegro, todėl nėra blogas kelias, bet aš būti ieškote daugiau kaip 200 ar 400 MHz ginklų.Pageidautina klonem kažkas ten su atviros programinės įrangos,
o ne kas varpas ir švilpukas, bet daugiau kaip tikslinė laive ir pakankamai mokytis, ir šiek tiek didesnė nei PIC ar AVR.Žinoma, esu atviras kitų idėjų, jei kas nors žino gerą sandorį.I'm not rasti gana pigiai ir greitai nukreipti lentos, bet aš ne atrodė sunku paskutiniu todėl gali būti kažkas labai ten.Heck gali būti atviro kodo projektas, kuris tiesiog nebuvo paleisti į ..Tik lentas ir tt Aš tikriausiai tik įvertinti palūkanų ir padaryti nusipirkti sau, tiesiog parduoti su suinteresuotomis šalimis.Ne tikrai ieškome padaryti pelno, tiesiog mano pigus nuo kiekio kaina daro daug daugiau prasmės visame 10-20 nei 2 ar 3 Noriu kiekvieno žaisti.Ir iš temų ant lentos atrodo, kad kiti galėtų patiko ši idėja, taip pat dėl vieno ar abiejų.Dėl lemputės galėtų daryti prasminga pateikti kartu su labai dideliu nusipirkti, jei yra pakankamas interesas ir mes galime rasti pakankamai gera kaina pertraukos, kad verta tuo.Į boatload su LED iš Kinijos kelionių šiek tiek lėčiau, tačiau jie yra pigus ..

Antra vertus, tikrai jis bus truputį, bet aš norinčių ką nors šiek tiek didesnė, tačiau vis dar darbastalio draugiškai žaisti su kadangi pora padoraus ženklai aš iš bendrovės yra 12 pėdų ilgio ir skausmas dirbti su stogu .Tikriausiai baigtis būtų gauti čia maždaug viduryje arba pabaigoje vasaros dėl laiko ir aš jau vyksta iki vasaros pradžios.Daugiausia Aš ieškau pamatyti, kiek gali būti suinteresuotos, ir ar dar įtraukti į Kombinuotosios RGB LED variantas.Gerai padarė kai kurios ieškote, ir nustatė, kad laive vietoje vėl ..

http://www.custompcb.com/

Apie $ 200 už 20 vienos pusės panelių.Tai lengva nustatyti eilutės laidai sau, kad tai yra būdas pereiti vs a double sided laive esant daugiau kaip 50% daugiau.Kiekviena grupė sumažinti dviejų ir eiti kartu,
o 22 "x 4" ženklu.Hmm mes turime patikrinti, gali būti geriau juostelė tai į kitą pusę, sumažinti 11 "į tris 3 2/3rds" gabalai 8 "pločio, tai grandinę kartu 24" x 3 2/3rds ". $ 10, kad , ir taip pat turėtų galėti įdėti 2 ar 4 kartu ir atlikti iki 7 "48" ženklas yra $ 40 ir 4 lentos. Tada LED išlaidas žinoma, ir vairuotojų, bet ir jie yra palyginti pigūs, palyginti su poilsio. $ 200 pigūs pakankamai Norėčiau užsisakyti lentos, tada surengti grupės įsigyti LED jei pageidaujama, nes
reikia įtraukti greitai. Pigūs pakankamai gauti iš Ebay 1000 už, bet su 10 arba 20 K arba daugiau turėtų būti geriau spręsti ten kažkur ..Daugiausia, kuriuose paminėtas šis priekį tai lentos, jei kiti turite idėjų papildomų funkcijų, kurios turėtų gauti suprojektuota
in Lengva daryti dabar, gali būti daug sunkiau bandote pridėti dalykų vėliau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back