LDR jungiklis - jungiklis išjungti didelis atsparumas

J

jinxx

Guest
Aš bandau tranzistorius jungiklis, įjungti, kai iš LDR atsparumas yra didesnis nei tam tikras pasipriešinimas, ir išjungti, kai pasipriešinimas yra mažesnis. Aš jungikliai naudojant 2n3904 ", kad įjungti, kai varža yra maža, aš tiesiog reikia, kad atvirkščiai. Be to, ji turi būti kiek įmanoma veiksmingiau, kaip ji bus naudojama saulės taikymo. Ačiū iš anksto už jūsų pagalbą-Jinxx

Galite pabandyti priešinga tipo tranzistorius jūs naudojate dabar. Reiškia, jei esate usiing NPN tipo, youmay pakeisti PNP ir atvirkščiai. Jis gali padėti tai rodo kai ką daugiau, jei po jūsų pateikti schematiškai čia. Sėkmės

Dabar tai iš esmės kaip darington poros išėjimo antrą tranzistoriaus emiterio ir pirmasis tranzistorius bazė turi LDR prijungtas prie abiejų tranzistorių kolektoriai ... Žinau, kad tikriausiai ne daryti nieko, išskyrus išplėsti gaunamo signalo (todėl gali aptikti šviesos), tačiau aš ne žinoti, kaip aš galėtų nustatyti jį daryti priešingai ...

[Quote = jinxx] Dabar tai iš esmės kaip darington poros išėjimo antrą tranzistoriaus emiterio ir pirmasis tranzistorius bazė turi LDR prijungtas prie abiejų tranzistorių kolektoriai ... Žinau, kad tikriausiai ne daryti nieko, išskyrus išplėsti gaunamo signalo (todėl gali aptikti šviesos), tačiau aš ne žinoti, kaip aš galėtų nustatyti jį padaryti priešingą ...[/quote] Kaip už savo aprašymą, aš atspėti antrą tranzistoriaus kolektorius yra prijungtas prie Vcc ir produkcija yra paimti iš emiterio. Grįžtamieji produkcija, prijungti antrą tranzistorių emiterio Žemės ir imtis iš tranzistorių kolektoriaus išėjimo. Geros kloties.

Dabar puikiai veikia! LDR yra aktyvus tranzistorius 1 ir 1 tranzistoriaus kolektorius yra prijungtas prie Vcc ir išėjimo iš 1 tranzistoriaus emiterio eina 2 tranzistoriaus bazės ir 2 tranzistoriaus kolektoriaus išėjimas ir 2 tranzistoriaus emiterio yra prijungtas VDD ir sąranka veikia taip pat, kaip aš tikėjosi. Ačiū-jinxx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back